Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SAMP][Download] Łamanie rcona.

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, przedstawiam wam mini programik, który jest w stanie złamać rcona

;)

DL:

http://www.speedyshare.com/files/29104277/rcon.rar

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=186dc19efa07c77b88fc91712fe229bd88ef4521b2c1ef8b2b4ad4ab96472115-1308772875

Instrukcja:

1. Odpalamy a.bat

2. Wpisujemy rcon_brute IP PORT - bez dwukropka

1317454587-U195480.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa jak włączam a.bat wpisuje rcon_brute ip i port bez dzielnika wciskam enter i pisze console_application1 przestał działać nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc.

Opublikowano

Nie wiem czy to ty do mnie pisałeś e-maila, ale chyba tak - odpisałem Ci tam.

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności z Windows XP.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Powiem wam tak .. ja jak wlaczam to dziala normalnie ;) wpisuje rcon_brute IP PORT później rcon_brute jakiesip jakisport i normalnie dziala tylko chujowo bo bardzo powoli haslo odgaduje .. zanim ci odgadnie haslo to bedziesz mieć 100 lat ;D

Opublikowano

Wolno bo to brutefoce czyli metoda słownikowa, a do tego program musi najpierw wpisać litere, potem połączyć z serwerem, jeżeli nie działa rozłącza ze serwerem i na nowo wpisuje litere ...

A to trochę trwa

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Jak włączam a.bat wpisuje rcon_brute ip i port to potem application1 przestał działać i nic nie mogę zrobić ;/

Opublikowano

Po za instalowaniu net frameworka zaczęło chodzić a po 5 minutach znowu to samo Program ConsoleApplication1 przestał działać nic już nie pomoże xD

Opublikowano

O kur** myślałem że nie ma takiego programu ; D dzieki za wstawke a jak pisze rcon_brute ip port to ma być po spacji?

mca.png
Opublikowano

Nie uruchamiaj jako administrator a zresztą też mam viste i jak wszystko wpisuje to pisze console application1 przestaje działać ;/ net framework 4 nie pomaga

Opublikowano

@2UP jak odpalisz a.bat to potem na to co ci się pojawiło czyli konsola [cmd] przeciągnij ten program rcon brute powinna sie pokazać lokalizacja w konsoli tego pliku rcon brute potem klikasz enter

i możesz wpisać rcon ip port

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@UP zgadza się, pisałem ale mi się znudziło i przeszedłem na minecrafta i teraz gta sa znaczy samp i programowanie pawno ;p

@2UP Mi się nie chce tyle czekać bo większość serwerów pada po 1miechu ;P

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...