Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co za 700-800kk?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam postać : BM 73 lvl skille duch g1,sferka g1, ochrona m10 i uderzenie g1. mam eq szpon +6 , lwia t +7 duchową +7 kd +3 ,ebo +7 aszyjnik 500pz ,buty 500pz i emetystowa +5. :) Co mogę kupić za 700-800kk? ONYKS.

Opublikowano

Postaraj sie dobic ochronke na g1

a z Eq cudów za to nie kupisz dorób sobie cos kasyna rudach , metkach, zrob chara i jedz na fishbocie.

Na razie kup jakiegos szpona+7/8 z kd+3 lub cos z hp;p.

ZBIERAM +

Opublikowano

700kk to teraz wartość ok. 3 zł, a więc dużo za to nie kupisz... może ulepsz swój ekwipunek? = )

Opublikowano

700kk to teraz wartość ok. 3 zł, a więc dużo za to nie kupisz... może ulepsz swój ekwipunek? = )

Myśle czy na allegro nie kupić yangów za 20-30zł Co wy na to?

700kk to jest 7zł.

Opublikowano

Hm... ja widzę na allegro 1 kkk za 4 zł, więc nie wiem jak Ty. = )

Jeśli masz kasę to kupuj te yangi, lecz lepiej kilka dni poczekać, aż ceny spadną do minimum.

@DOWN:

Potem Ci dam GG do gościa, który sprzedaje 1 kkk za 3.97 zł. Napiszesz do niego, a on poda Ci link do aukcji.

Poza tym tutaj masz mój poradnik gdzie tanio możesz yang kupić

http://www.mpcforum.pl/topic/332829-tut-strony-na-ktorych-mozna-zakupic-yang/

Opublikowano

Hm... ja widzę na allegro 1 kkk za 4 zł, więc nie wiem jak Ty. = )

Jeśli masz kasę to kupuj te yangi, lecz lepiej kilka dni poczekać, aż ceny spadną do minimum.

Zarzuć linkiem :).

Opublikowano

ulepsz ebo do +9, srebrną załatw +9 lub kup jakąś z min. 1k hp jak pozostałe eq. później szpon i na końcu załatw stal.

duchowa powinna wystarczyć na jakiś czas. podałem ci co masz pouzupełniać w eq, ale wpierw zrób eq w hp i broń.

Opublikowano

Kup naszyjnik, buty 1khp +, jakaś srebrna +9. Skille dobij, do wyboru. Ebo ulepsz albo kup większy plus.

Czy ciężko Ci się zastanowić. ? Ja podałem jakie maksymalne eq powinieneś kupić.. <_<

Opublikowano

Kup naszyjnik, buty 1khp +, jakaś srebrna +9. Skille dobij, do wyboru. Ebo ulepsz albo kup większy plus.

srebrna 800kk... Pomyśl i później napisz.

Opublikowano

G00D, zastanów się co Ty piszesz... przecież on oznajmił, że max 800kk, a Ty podajesz ekwipunek za o wiele grubszą kasę.

mati18137, jeżeli masz trochę forsy to możesz kupić trochę yang i wtedy będzie Ci łatwiej coś dobrać odpowiedniego.

Opublikowano

G00D, zastanów się co Ty piszesz... przecież on oznajmił, że max 800kk, a Ty podajesz ekwipunek za o wiele grubszą kasę.

mati18137, jeżeli masz trochę forsy to możesz kupić trochę yang i wtedy będzie Ci łatwiej coś dobrać odpowiedniego.

Miałeś mi kolesia na gg wysłać , a jak nie to kupię 1kkk-10zł :)

Opublikowano

Zrób nupka, sure ok. 30-35lvl i za 700kk spokojnie eq zrobisz, a ci sie zwróci z nadmiarem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Szpony +6 po 3kk na onyksie są.... nakup i ulepszaj w dt aż chociaż na +8 wejdzie tak samo rób z duchową i ebonami na tylko ebony +4 kupuj.Są to tanie rzeczy ebo +4 5kk szpon +6 3kk a duchowa +6 do 5kk

21f0dgn.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...