Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AfanduMt2 [PL] [DEDYK]

Yagami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie padł tylko dodają zmiany które chcieliśmy a serwer jest bardzo ogarniety tak jak Team ponieważ odrazu zareagowali na nasze propozycje i je teraz dodają do gry a nie tak jak na innych serwerach uważają siebie za lepszych bo są gm'ami.. Polecam serwer wbijajcie all shinsoo

syghq.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko jakie propozycje mogl by mi ktos napisac?

serwerek.png

Chcesz się dowiedzieć czemu padł serwer ElthoriaMt2?

0710204435.jpg

2 Część!

0710204428.jpg

Tutaj obrazek!

obrazap.jpg

Opublikowano

Dodanie olejku wygania ,5 bon do handlary zwieszenie dropu itemów do biologa tzn zęby itp.. dodanie ch2/ch3 usuniecie bonów 2% to te najważniejsze chyba które proponowaliśmy

@@ edit

Down poczytaj posty wyżej

syghq.png

Opublikowano

Matesh ty juz kozacki wydales w is'a tylko teraz mi powiec co ci daje rakieta i na ile ona jest?

@@up

lepiej nie bo potem gra jest bezsensowna wp wbije max lvl i koxi bo zmieni na bm?

TheGacek wbil bm juz 75 lvl wiec nie widze problemu..

serwerek.png

0710204435.jpg

2 Część!

0710204428.jpg

Tutaj obrazek!

obrazap.jpg

Opublikowano

Zmiana profesji szczerze jest troche rąbnięta grasz np wp a pózniej zmieniasz na bm wybijasz wszystkich w pvp a teraz pomyśl jak by sie expiło bm-em.

Troche rozumu trzeba tu jednak uzyc.

18863.jpg

Gdy pochłonie ciemność...

Opublikowano

Mogł by ktos dac serverinfo? bo chce zmieniac bony xP wiem ide na proscizne

serwerek.png

0710204435.jpg

2 Część!

0710204428.jpg

Tutaj obrazek!

obrazap.jpg

Opublikowano

Serwer on? Czy co?

STRACILIŚMY DOSTĘP DO SERWERA DEDYKOWANEGO

FIRMA HOSTINGOWA MA TO NAPRAWIĆ DO 12H

NIE BĘDZIE ŻADNEJ COFKI

Info z forum.

Opublikowano

Echh... 2 dzień serwera a już takie problemy.

człowieku to tak jakby wybrano nowego prezydenta miasta i na następny dzień po kandydaturze była powódź , nie od niego to zależy

a co do serwa , proponuję zwiększyć exp i drop małży w atlantydzie bo jest tragiczny a biore cały spot na golemach , oraz nie wiem jak ale zmniejszyć siłę potworków bo mając prawie 1300 defa

jest nie możliwe żeby mi tyle zabierały jak mam bufa na P all skile i eq całe do atlantydy rib 50 sr ............

kiedy na innych serwach mając 900-1000 defa z bufem ogarne x2 takiego spota jak teraz

NJxbd4x.png

Opublikowano

człowieku to tak jakby wybrano nowego prezydenta miasta i na następny dzień po kandydaturze była powódź , nie od niego to zależy

a co do serwa , proponuję zwiększyć exp i drop małży w atlantydzie bo jest tragiczny a biore cały spot na golemach , oraz nie wiem jak ale zmniejszyć siłę potworków bo mając prawie 1300 defa

jest nie możliwe żeby mi tyle zabierały jak mam bufa na P all skile i eq całe do atlantydy rib 50 sr ............

kiedy na innych serwach mając 900-1000 defa z bufem ogarne x2 takiego spota jak teraz

Dalem propozycje:

http://board.afandu.com/index.php?/topic/326-boss-lodowa-wiedzma-i-exp-w-grocie/

Opublikowano

Matesh ty juz kozacki wydales w is'a tylko teraz mi powiec co ci daje rakieta i na ile ona jest?

@@up

lepiej nie bo potem gra jest bezsensowna wp wbije max lvl i koxi bo zmieni na bm?

TheGacek wbil bm juz 75 lvl wiec nie widze problemu..

Ja wbilem 80 bmem :>

xxx

Opublikowano

Hmm mocno się zastanawiam czy nadal grać, bo doszły mnie słuchy, że większość rzeczy można w IS dostać... Okej z czegoś się serw musi utrzymać, ale bezsensu, że rzeczy które są w IS nie da się zdobyć w grze (5 bon np)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...