Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Pr] ExylonMt2

ExyloNMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up sam client nie.wystarczy potrzeba jeszcze patch co ma 220 mb wklejasz go do folderu pack i wszystko ładnie.śmiga

Opublikowano

co to ma być niby tacy dobrzy że robią u nas prezentację a konto mi skasowali i tera muszę od nowa wszystko robić japier

Opublikowano

no ale chuj z tym jak na spol grać się nie da bo nie można prawie nic robić;d

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Ładnie się zabezpieczyli . Tylko po chuja zrobili prezke na polskim forum jak banują polaków ;D

h65xnex.png

Opublikowano

ja chyba wiem po co zobaczyli że Polacy potrafią zniszczyć wszystkie serwy jakie wychodzą to zrobili test własnych zabezpieczeń ale jednak i tak udało się zrobić spol i pewnie sprawdzają logi i jadą z kasowaniem postaci lub banami \mnie osobiście ten serw już znudził wbiłem 110 mam wp lub bm mam większość osób na skila lub parę hitów i co to za gra

Opublikowano

beta to nie była bo tera jest to samo ale to nie przez to nie przez Bruxy bo dzisiaj tam z 50osób biło a ja się z nimi bawiłem i jechałem ich równo

Opublikowano

ta osoba co nie wiem jak ale zbije mi range +i- mam.same - dostanie moje konto jak ranga zostanie jakimś cudem zbita osoba która to zrobi dpstanie pro.sure wp lub bm według uznania lvl 110

Konto dostał I am Perfection życzę mu miłej gry na postaci

Opublikowano

Server hacked by MyproPVP ...

Are you fucking kiding me???

a fajny byl ...

Mialem kusze i olimpica <hwanga>

kurrrrrrrr....

Pozdro

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć potrzebuje pomocy odpalam spol przez connect heklper klikam na uruchom mod i wyskakuje komunikat "FATAL ERROR! python library file not exist" Proszę o zrozumiała odpowiedź.

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...