Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play] MineCraft Dziwne Przygody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj u mnie z kolegą niemieliśmy co robić wiec postanowiłem nakrecic serwie Dziwne Przygudy wiec zrobiliśmy se odcinek 1 : http://www.youtube.com/watch?v=ktAd28hGvJA jak coś to jest 1 i niedokładny muwiliśmy co nam do głowy przyjdzie wiec w sumie może być jak na 1 odcinek z Dziwnych przygud . Sorki za błedy

W kolejnych odcinkach okolo 3-10 może pojawi sei kolejna osoba wiec kometujcie na youtube albo tutaj

Wiem ortografia :D

gfcentergif-2.gif

WTF a to jak sie tu znalazło ?!

Opublikowano

To jest chyba jakaś kpina?

To się powinno nazywać. 18 idiotów i minecraft.

@Edit

Więc może sam zrobisz lepsze odcinki? A nie takie pierdo***** o Shopenie

Opublikowano (edytowane)

Masz taki sam głos jak kolega mojej siostry z 4 klasy.

Wiem ortografia :D

TO JA POPRAW I IDŹ SIĘ UCZYĆ!

Edytowane przez Danio :D

syg2i.jpg

Opublikowano

To pierwszy odcinek wiec kurna niejestem JJay lub CTSG wiec może ruszysz tyłem i sam nakrecisz !!!???

Ale ja z kolegą mówiliśmy co do głowy przypadnie weic 2 odcinek bedzie już przemyślany ale nieweim dokłądnie kiedy 2 odcinek bedziemy krecic

gfcentergif-2.gif

WTF a to jak sie tu znalazło ?!

Opublikowano

Hahaha!!! Mamy hit komediowy na lato 2011 :D... Kręć kręć ... Lubię się śmiać z takich neo jak ty xD.... Ile masz lat że tak zapytam... Daje max 11

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Kreatywny? haha każdy kto gra w minecrafta robi lp nie jesteś kimś nowym więc mi powiesz że 2000000 ludzi jest kreatywnych? to się bede z ciebie śmiał teraz lp są na poziomię tylko z jakaś fabuła i sensem nikomu nie chcę się oglądać jakiegoś udawania zwierzat i chodzenia w kółko to już przeszłość! w odcinku powinno się coś budować, coś ciekawego, coś wielkiego! .

Jeśli zasłuzyłem daj

+

Opublikowano (edytowane)

Słuchaj, 5 latkiem może jestem może nie.

Ale ja mam swój rozum i bym takiego gówna nie wrzucił na youtube a co bardziej na to forum.

Lepiej by było jak byś nagrywał bardziej śmieszne filmiki bez tekstów typu "Nie kutasem mnie; Podobno w tym modzie można robić dzieci."

Dla mnie przebiłeś sepleniące dziecko i jego płaczącego kolegę.

Nie wiedziałem że trollowanie jest ambitne i kreatywne.

Edytowane przez Danio :D

syg2i.jpg

Opublikowano

@up2

To jest neo on Cie inaczej rozumie.. Coś wielkiego??? W odcinku trzecim zbuduje wielkiego kutasa i powie że chcieliśmy budowle to mamy :P..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Hah ;)

Pozdro, potrenuj i nastepne odcinki dodaj za 7 lat :)

Ooo... owca! DAWAJ MI FUTRO!

Tego komentowal nie bede...

Takie masz teksty ze zawolalem kumpla i kazal mi to wylaczyc ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Kończ waść, wstydu oszczędź

Ja przynajmiej jestem abitny i kreatywny a

nie jak ty tylko siedzisz i kometujesz jakbyś

był 5 latkiem << abitny HAHAHA a on może

poprostu nie ma ochoty na let's play może

jest lepszy w innych rzeczach

pod koniec jjay mówi poczekajcie aż dorośniecie a teraz idź cie grać z kumplami w nogę popieram na 100% mądrze skorzystaj z tej rady

a jjj ani nawet ctsg nigdy nie będziesz

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

Twój kolega jest owcą. Buczysz, nudzisz, nie wyraźnie mówisz, ten twój kolega jest żałosny. Oby lenart zrobił krytykę tego, bym się nie ziemsko uśmiał .:D

Jeszcze zaczynasz śpiewać.

Twój post ::

Dzisiaj u mnie z kolegą niemieliśmy co robić wiec postanowiłem nakrecic serwie Dziwne Przygudy wiec zrobiliśmy se odcinek 1 : jak coś to jest 1 i niedokładny muwiliśmy co nam do głowy przyjdzie wiec w sumie może być jak na 1 odcinek z Dziwnych przygud . Sorki za błedy

W kolejnych odcinkach okolo 3-10 może pojawi sei kolejna osoba wiec kometujcie na youtube albo tutaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...