Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] multi player

marian1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez tak miałem ( nie jesteś sam). w moim wypadku chodziło o wolne łącze internetowe . Zmieniłem operatora i teraz mam prędkość 1.5mb/s . to mi wystarcza .Jak nie to to się poddaje :(.

W skrócie masz za slaby internet (chyba)

Opublikowano

Co się czepiasz pisma . Ja mam dysekcje . A poza tym każdy pisze tak jak chce ważne ze można zrozumieć treść :P

Opublikowano

Jak serwer jest na chamku to jest za słabe łącze mój kupel też ma serva na chamaku i ma prędkość 5 mb/s gramy w 3 osoby na survivalu i mamy lagi. Kto ma pliki Serwerowe i na czym stoi serwer ? Może ten reset pomoże :)

Opublikowano

Co się czepiasz pisma . Ja mam dysekcje . A poza tym każdy pisze tak jak chce ważne ze można zrozumieć treść :P

Ale jego się nie da zrozumieć.

btw. Zrobiłeś 2 tematy i twoja wymówka polega na tym że chcesz szybkiego wyjaśnienia? To są kpiny.

syg2i.jpg

Opublikowano

Ja @@@@@ . Dobra czy ściągnęliście pliki serwerowe z oficjalnej strony MC i gracie od tak . Czy zainstalowaliście tam jeszcze craft bukkit lub canary mod ?

Opublikowano

Ja się poddaje . Boli mnie już mózg. Masz tu filmik instruktażowy

http://www.youtube.com/watch?v=0yRYUpaB5_0

i link do craft bukkita

http://bukkit.org/

. Załóżcie sobie serwer na tym będziecie mogli jakieś pluginy wgrywać . Filmik na stara wersje ale jakoś sobie poradzicie :P . Zapytam się jeszcze kumpla . może on coś poradzi .

Sorki że nie pomogłem :( . Może jak będę spal to mnie olśni.:(

Sorry

Opublikowano

Wylacz i wlacz serwer -.-

Jak dalej sie powtorzy to restart MineCrafta lub reinstall

wgl ogarnij ortografie :) 16 lat bedziesz mial za 4/5 ;)

Pozdrawiam arofaz

6ydVTxs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...