Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie zarabiać surą BM 73 lvl skille duch g1,sferka g1, ochrona m10 i uderzenie g1. mam eq szpon +6 , lwia t +7 duchową +7 kd +3 ,ebo +7 aszyjnik 500pz ,buty 500pz i emetystowa +5. :)

Opublikowano

Główną postacią możesz do piekielnej ziemi na metki morderstwa na kd +4,KU i najważniejsze k. duchowe. Ew. noob char do imh, FB, medale.

Opublikowano

Ulepsz swój ekwipunek i idź na Metiny Morderstwa na ognistej ziemi. Myślę, że Ci się uda lajtem ubić metka, jak zrobisz lepsze eq.

Opublikowano

Główną postacią możesz do piekielnej ziemi na metki morderstwa na kd +4,KU i najważniejsze k. duchowe. Ew. noob char do imh, FB, medale.

Ta sura to główna.

Jestem po hacku, nie mam lepszego eq.

Opublikowano

To na początek zrób postacie do 15 lvl'a i idź do Imha lub wojownika mentala 18 lvl do Lochu Małp... podropisz trochę rzeczy, potem sprzedasz i zrobisz ekwipunek na głównego chara.

Następnie idziesz na Ognistą Ziemie na metki dropić i cały czas sprzedajesz to co wyleci... takim sposobem będziesz miał pro eq.

Opublikowano

To na początek zrób postacie do 15 lvl'a i idź do Imha lub wojownika mentala 18 lvl do Lochu Małp... podropisz trochę rzeczy, potem sprzedasz i zrobisz ekwipunek na głównego chara.

Następnie idziesz na Ognistą Ziemie na metki dropić i cały czas sprzedajesz to co wyleci... takim sposobem będziesz miał pro eq.

Szczerze mowiąc mam trochę śmieci wartych jakieś 300kk..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...