Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na wakacje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ,

teraz mam troszkę czasu na granie bo tak to szkoła i inne zajęcia , gdy mogę grać do południa przez te całe dwa miesiące chciałem abyście polecili mi jakąś grę w której później będę mógł sprzedać łatwo konto ?

Myślałem nad Combat Arms ale tam raczej nikt nie kupi i dziadowe celowanie , do metina nie mam nerwów bo wszędzie czity macie jakieś propozycję ?

imgadi.jpg
Opublikowano

Hm... Ja polecam i tak Metina, jeśli przeszkadzają Ci cheaterzy to też używaj hacki - humor Ci się poprawi. Jeśli nie Metin to może 4Story lub WoW.

Opublikowano (edytowane)

Chcę wrócić do metina ale to mi już zmarniało 2 lata , zobaczymy może podpowiecie inne tytuły .

Co do WoW to jest chyba płatny i nie czaje tej gry , a w Lolu da się normalnie expić czy cały czas takie rozgrywki i trudny do pojęcia jest ?

Edytowane przez Thuterva
imgadi.jpg
Opublikowano

Wow wcale nie jest płatny na prywatnych serverach jest to najlepsza gra które przewyższa inne morpg-i

wystarczy zagrać aby zrozumieć tą gre ;)

Opublikowano

Gra na wakacje ? Polecam gre w zycie = gra polega na korzystaniu z wakacji i wychodzeniu z domu na dwor , spotykanie sie ze znajomymi , gra w pilke , jazda nad jezioro lub imprezy ale to juz zalezy od poziomu ( wieku ) na ktorym jestes.

A jezeli owa gra ci sie nie podoba to polecam MT2.

Opublikowano

@MakYs

Dobrze to ująłeś. :>

@top.

Leć gdzieś ze znajomymi, a nie mówisz nam że masz 2 miesiace zmarnowanego czasu na gry.. W zimie będziesz grał, teraz korzystaj z lata.

A tak btw. to już możesz zagrać na Tiverii (metin2) - serwer prywatny, w który 2 miesiący wykoksujesz postać dobrze z bonami to opchniesz na lajcie za 700 + zł.

Opublikowano

No nic gram w Lol'a i na pandorze chyba w Metka a co do 2x Up i Up czytajcie ze zrozumieniem napisałem do południa bo później mnie w domu nie znajdziesz ...

Temat do zamknięcia , dzięki za wypowiedź łapcie + ;)

imgadi.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...