Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem taki iż gram na multi z kolegą gdy chce jakiś item np. wełna zielona ma numer 355 to w minecrafcie pisze komende oraz 35:5 pochwili zamiast dac mi ta welne pisze ze zaden item nie ma takiego id.Prosze o pomoc

Opublikowano

jeżeli grasz na plikach serwerowych ze strony Minecraft.net to nie będziesz mógł wpisywać itemów z potęgą, tak słyszałem, i sam próbowałem na wiele sposobów.

Ściągnij se bukkita.

Opublikowano

Najlepiej serwer zrobić na Craftbukkicie .Ja miałem tez taki problem na początku ale okazało się ze wpisywałem ; zamiast : . :)

To jest ukryta treść, proszę

Polecam :P. Jak serwery to tylko na CratBukkit.

Daj mi + :P

Opublikowano (edytowane)

Będzie Działać jak będziesz Adminem bo kupelowi tak się stało i daje sobie itemki.

Moim Zdaniem lepiej korzystać z komend /give nick item ile np. /give Assassynek 2 10 i dostaje wtedy 10 ziemi z trawa.. listę id itemów masz na dole

Edytowane przez Assassynek
Opublikowano

Będzie Działać jak będziesz Adminem bo kupelowi tak się stało i daje sobie itemki.

Moim Zdaniem lepiej korzystać z komend /give nick item ile np. /give Assassynek 2 10 i dostaje wtedy 10 ziemi z trawa.. listę id itemów masz na dole

Opublikowano

@up

To nie działa.

TooManyItems działa na multi, pod warunkiem że masz opa serwera.

Zresztą spróbój wpisać /give nick 35 ilość id kolorowej wełny, np /give godtgf 35 64 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...