Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMT2 [No-Hamachi]

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spróbuj tylko te epiki usunac! Bedzie caly klient czy tylko ta łatka?? I czy tylko na metku 2010 odpali?

@a jakby epiki byly trudne do ulepszenia (najlepiej tak od +7, albo nie za trudno na +4 +5 +6, a dalej ciezej) zeby miec czym sie zajac na duzym lvlu??

@ok, ok nie widzialem

Spokojnie, podstawowe epiki będą np: Niebian

Będzie Tylko łatka do clienta 2010r.

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z checia zagram na tym serwie:) wlasnie na taki czekalem^^ i moglbys zrobic tak jak na dawnym fantastic ze k. duchowe beda lecialy tez w v2 zeby te skile powbijac na atlantyde:D

Opublikowano

@UP

Ten pomysł jest według mnie strasznie głupi.

Te bony nikomu do szczęścia nie są potrzebne, a i bez tego dobrze się daje rade.

Mógłby ktoś dac linka do downloadu metka 2010?

Opublikowano

http://www.multiupload.com/3Z6YFCV4VT

Proszę bardzo, link do łatki.

Wklejamy do /pack/

I odpalamy

Client musi mieć launcher

Opublikowano

to zaraz sciągam. Mam jeszcze takie pytanie, czy kamienie dusz będą u NPC, czy tylko drop i jaki max + kd?

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

Bedzie drop sztabek tych 2kk i 4kk np?

Czy 5 bon bedzie, jezeli tak to niech bedzie u npc lub do dropu np z sakiewek szczescia.

Jezeli rosy beda dropic to niech dropia po 25,50,100,200 a nie po 1, i jezeli mialy by dropic to z czego?

Czy bedzie 11 pieter DT?

Co bedzie z is? Bronie na +80 lvl beda w nim oraz zbroje?Jezeli tak to polowe osob podziekuje ;d.

I narazie to tyle .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bedzie drop sztabek tych 2kk i 4kk np?

Tak

Czy 5 bon bedzie, jezeli tak to niech bedzie u npc lub do dropu np z sakiewek szczescia.

Drop. Jak każdy ułatwiacz.

Jezeli rosy beda dropic to niech dropia po 25,50,100,200 a nie po 1, i jezeli mialy by dropic to z czego?

v2

Czy bedzie 11 pieter DT?

dT na razie o tym nie myślimy

Co bedzie z is? Bronie na +80 lvl beda w nim oraz zbroje?Jezeli tak to polowe osob podziekuje ;d.

w IS na pewno nie będzie eQ

Podstawa + kilka dodatków

I narazie to tyle .

Opublikowano

Silny przeciwko lodowym 10% ( lodowa i atlantyda ) - od czego jest bon na diably ?

lollogo.jpg

http://www.leagueoflegends.com/
     http://www.leagueoflegends.pl/       

Moje Aktualne Nicki w Grach :

Pablo

MamFart

Wymiatam

Opublikowano

Silny przeciwko lodowym 10% ( lodowa i atlantyda ) - od czego jest bon na diably ?

tylko się składa że na większości serwerach już nie działa

NJxbd4x.png

Opublikowano

Grota v1 i v2 odbugowana w 100%? i zeby mozna bylo sie przeniesc do v2 groty poprzez pierscionek bo juz za duzo sie nalazilem ;d

Z tym pierscieniem to jest dobre i jak mozecie to rozjasnijcie mapke w v2, zeby bylo korytarze na mini-mapce widoczne.

Opublikowano

UP powiedz mi - po co ci ta topka?? Nie rozumiem takich ludzi...

Ja to juz sie nie moge doczekac, nie mam co robic a ostatnio sam syf produkuja...

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

Witam kiedy będzie start serwera 30.Czerwca czy później?

A co do topki ja tez tam mam nie ma po co wbijać topki jak syf robią myślałem ze na mexortis wbije topkę ale to syf i nie ma sensu rozumiem kolegę 2up ze chce wbić topkę bo tu warto ale masz konkurecjie.

Opublikowano

No tak, ale podziękujcie sponsorowi/hostowi, tak to by Thora już stała : )

Liby naprawione, sql w normie.

Teraz instalacja plików, apache, strony, forum, i plików.

Opublikowano

No tak, ale podziękujcie sponsorowi/hostowi, tak to by Thora już stała : )

Liby naprawione, sql w normie.

Teraz instalacja plików, apache, strony, forum, i plików.

Sądzę, że ostatni raz można Ci zaufać...Więc działaj działaj spokojnie - poparcie z tego co widzę masz (sygnatur coraz więcej) .

POWODZENIA i czekam na start - bo wakacje lecą.

PS. Ile CH będzie?? (Jeżeli to pytanie już padło to z góry dzięki jak ktoś mi zacytuje)

Opublikowano

Sądzę, że ostatni raz można Ci zaufać...Więc działaj działaj spokojnie - poparcie z tego co widzę masz (sygnatur coraz więcej) .

POWODZENIA i czekam na start - bo wakacje lecą.

PS. Ile CH będzie?? (Jeżeli to pytanie już padło to z góry dzięki jak ktoś mi zacytuje)

Te pliki co wrzucił po włączeniu clienta pokazują 4 CH

Opublikowano

Sushi czym ty odpaliles, bo jak wlaczam klienta to mam patchera i mi zamienia tamte pliki...

@dobra juz wiem niewazne, nie bylo posta, pewnie zrobia launcher to bedzie mozna grac.

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...