Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Woj czy Ninja,sura,szaman :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam denarwoje mnie ciogle zmienianie klas i prof :) wiec prosze was o pomoc w wybraniu klasy na stale kim mam grac jaka klasa i magia :) Interesuje mnie szybciutkie nabijanie lvla i prooooo elo elo pvp :) no i tanie eq :D prosze o pomoc daje 5 i + lub - ...

Opublikowano

to już zależy od cb. też miałem taki problem i teraz w mniejszym stopniu.

każdy ma swoje zalety i wady.

polecam ci ninje lub woja. według mnie nimi gra się nie będzie szybko nudzić, bo mają szeroki arsenał.

Opublikowano

Ja proponuję grać na Surze WP i zrobić pro ekwipunek, ale po jakimś czasie Ci się znudzi (około 80 lvl'a) i wtedy sprzedaj ekwipunek i zacznij grać Wojem Body.

Opublikowano

Sura WP i Woj mental/ body. Może woj jest drogi, ale stosunkowo jest dobry w pvp. Sura ma takie KU, szybko wbija lvl i ma tanie eq.

Opublikowano

nie graj wojem nudny, drogi i najgorszy pod pvp ale za to jest dobry w expie

polecam wp najlepsza postac pod expa i na wyzszym lvl kox w pvp oraz ma tanie ku i eq jesli grasz na privie po wbici mozesz zmienic na bm czyli najlepsza postac do pvp

szaman zawsze chetnie brany do pt szczegolnie smok kox w pvp (dodatkowo malo kto ma na niego eq)

ninja dobry expie i pvp (szczygolnie archer ale w expie troche slabszy) bardzo ciekawa klasa

860331433165800174608.png

Opublikowano

Interesuje cie szybki exp i pro pvp ? Na twoim miejscu zainteresowalbym sie ortografia bo z tego co widze uciekasz z lekcji j.polskiego aby grac w metina.

@Topic : Ninja dagger lub wojownik body.

Legenda
Opublikowano

Najtańszą postacią jest oczywiście szaman i również polecam Ci tą klasę do expa. Oczywiście smok, ponieważ jego pomoc i błogo są niezbędne do expa na wyższym lvlu. Jeżeli chcesz być nieżależny od innych do zagraj tą klasa. Jeżeli wolisz zrobić buffa albo żeby Ci ktoś buffował to w takim razie wybierz surę wp.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...