Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy BioBot 2.0.0 i 2.0.1

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj pojawiła się nowa wersja BioBota - chyba znanego nam wszystkim:)

tutaj linki do pobrania:

BioBot 2.0.0

Biobot 2.0.0

BioBot 2.0.1

Biobot2.0.1

Dodana opcja Spy mod, jeszcze nie wiem co daje, zmieniony jest także wygląd interfejsu

Przyjemnego bocenia:D

@down dorzuć skana;) ja muszę mykać do pracy:)

Opublikowano

Czym różni się 2.0.0 a 2.0.1?

z tego co wyczytałem na forum biobota to jest poprawiony tylko wygląd, opcje te same, w 2.0.0 chyba źle wyświetlało liczbę min itp , w 2.0.1 jest to poprawione

ok, teraz mykam do pracy :P

Opublikowano

Daj tego skana :( bo na ślepaka wole nie ściągać :)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Proszę skanik :)

BioBot 2.0.0

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3e388f80c0de679dbe12fa197e661e596dba75f086e705dfffd4460109d4b43e-1308739851

Biobot 2.0.1

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=53f4c7330ee54a475933763e69bc29683f3891f530e46b2053af87a4dedd88a2-1308739999

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Jeśli włączysz opcję sky mod, to gdy wróg będzie w pobliżu, to bot weźmie go na celownik, dzięki temu zobaczymy jego hp i aktualne położenie.

Opublikowano

Czy ktoś mógł by tu dać poradnik jak zamontować tego bota bo ja nawet nie wiem jak go odpalić to mój pierwszy bot nie znam podstaw np. ID Serwera lub session itp.

Znalazłem > Link

Jest zdjęcie problemu również...

Opublikowano

Czy ktoś mógł by tu dać poradnik jak zamontować tego bota bo ja nawet nie wiem jak go odpalić to mój pierwszy bot nie znam podstaw np. ID Serwera lub session itp.

1. odpalasz plik biobot.exe

2. wpisujesz login

3. wpisujesz hasło

4. id serwera (np. pl1 - polska1, pl2 - polska2, int14 - europejski glob.7)

Teraz wprowadzasz ustawienia "co i jak":

1. Settings:

1.1. Flee if enemy is nearby - uciekaj jesli wróg w pobliżu

1.2. Flee if enemy attack us - uciekaj gdy wróg atakuje

1.3. repair ..% - naprawiaj przy ..% (wpisujesz liczbę)

1.4. use bots revenge - używaj obrony przy ucieczce, odpowiednio lcb-10 lub sab

1.5. use instashield / emp - używaj stabilnej / emp w czasie ucieczki

1.6. stop after- wyłącz po(jakims czasie)

1.7. cleaner - zbiera boxy nie dolatując do nich

1.8. collector - co ma zbierac

1.9. sell cargo - co ma sprzedawać

2. NPC

2.1. kill npc - bij alieny

2.2. circle npc - kręć alieny

2.3. buy / use laser - kupuj/ uzywaj lasera

2.4. buy/use rockets - kupuj/uzywaj rakiety

2.5 zaznaczasz które alieny ma bić

3. Maps

3.1. switch maps - zmieniaj mapy

3.2. zaznaczasz na ktorych mapach ma latać bot

4. Settings ( przy file/edit/quest/help)

4.1. auto refine - uszlachetnia surowce

4.2. auto repair - automatycznie naprawia po zniszczeniu i wraca na mapę

4.3. block invites - blokuje zaproszenia do grupy

4.4. not to kill - nie goni i nie dobija alienów gdy uciekają (przydatne na wrota)

4.5. ignore clan wars - ignoruje wojny klanu i bije swoje:)

4.6. spy mod - bierze na target wroga i pokazuje jego obecną pozycję

uff.. ale się rozpisałem:D

@up ta instrukcja do biobota z chomika jest zła :P wpisujesz tylko login, hasło i serwer, nigdzie indziej nic nie kombinuj :) zrób tak jak powiedziałem i powinno dzialać :D

Opublikowano

1. odpalasz plik biobot.exe

2. wpisujesz login

3. wpisujesz hasło

4. id serwera (np. pl1 - polska1, pl2 - polska2, int14 - europejski glob.7)

@up ta instrukcja do biobota z chomika jest zła :P wpisujesz tylko login, hasło i serwer, nigdzie indziej nic nie kombinuj :) zrób tak jak powiedziałem i powinno dzialać :D

Dzięki wielkie ale to dlaczego wyskakuje ten komunikat co własnie opisany jest w tamtej instrukcji ? Aby podmienić jakieś md5 a jak zamykam okienko bot się też zamyka..

NIe działa mi nie wiem czemu nawet zgodnie z tamtą instrukcją :(

( jak podmienią te md5 na nowe i odpalam ponownie to wyskakuje error :(

Gdzie może być tego przyczyna ? To samo mam w bocie wcześniejszym oba od nowa pobralem i rozpakowałem zawsze mam ten komunikat ...

Opublikowano

musisz skopiować ten ciąg cyfr i liter odnaleźć plik md5 w folderze biobota otworzyć plik md5 i zastąpić zawartość tym co skopiowałeś nadpisać zmiany uruchomić ponownie biobota i już wszystko powinno działać:]

Opublikowano

hej, a jak mi wyskakuje błąd - "unable to find version of the runtime to run this aplication" - to co mam dalej robić ?? zautalizowałem wersje Net framework do 4.0 i ciagle error ... co robić ? mozilla zaktualkizowana do v 5.0 .... help, żadne okienko do aktualizacji się nie pokazuje, a wersja 1.1.9 działa poprawnie ... przeszło miech czasu, aktualkizuje i chodzi normalnie, versja 2.0.0 i 2.0.1 mi nie działa ... nie iwem co jest, pomocy

Opublikowano

Zadam może 1 pytanko

Te boty są wykrywalne ?

I oczywiście + dla autora ;)

Yyyy.... Jakby to powiedzieć. Są wykrywalne. Wiele osób pisało o ostrzeżeniach spowodowanych używaniem BioBotów ale ja jeszcze nigdy nie dostałem warna za biobota a korzystam z tego bota od stycznia i cały czas botuję na takich samych kontach. Teoretycznie za każdego bota można otrzymać nagrodę. Dostałem na 4 kontach warny ale za udobota 4.

Opublikowano

co do tych błędów to nie wiem o co chodzi, wszystko powinno być ok, spróbujcie włączyć wersję 1.1.9 jest gdzieś tutaj na forum, może tamta będzie działać:P

a co do wykrywalności to ja dostałem warna za biobota, ale to bylo w czasie polowania na piratów, wtedy chyba wszyscy użytkownicy używający jakiegokolwiek bota do bicia piratów dostali ostrzeżenia :)

ogólnie to nie jest on wykrywalny, ludzie piszą że dostają ostrzeżenia za niego, ale jestem pewien że używali / używają na zmianę innego bota

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też mam problem ! lata mi bot normalnie jak przeskakuje Bot na inna mapę liczmy na 1-7 to wyskakuje jakieś tam space map i wyłącza się bot !!

Opublikowano

Ja też mam problem ! lata mi bot normalnie jak przeskakuje Bot na inna mapę liczmy na 1-7 to wyskakuje jakieś tam space map i wyłącza się bot !!

jeżeli używasz wersji 2.1.3 :

"Its DO novelty.

Only one session at time now.

Before - a lot of sessions at time.

It means,

if bot working and you login via browser, then any jump and you get "Faliled to get the server...."

In next version will be fixed."

w skrócie : będzie to naprawione w następnej wersji :)

Opublikowano

Okk. a mógłbym prosić info i link do pobrania na GG jak wyjedzie nowa wersja bota ? Plasse GG 2810057 Pozdro all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...