Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Guid Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem guid bana w sobotę, mam pytanie, dlaczego nadal mogę grać na serwerach z PB ? Dodam, że na części serwerów pisze, że mam bana chociaż wchodziłem na nie pierwszy raz... Więc jak to jest ? Ban jest na większość serwerów z PB ?

Opublikowano

Grać możesz na serverach na których nie są włączone pbbans oraz ggc stream. Jest całkiem sporo takich servów.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Grać możesz na serverach na których nie są włączone pbbans oraz ggc stream. Jest całkiem sporo takich servów.

No się właśnie zdziwiłem, że mogę nadal grać na serwerze który mam w ulubionych od dawna a na innych nie :D

Opublikowano

Ja mogę grać z gulid banem :D.. Nie mogłem przez miecha a teraz jak nakurwiam (forma bezosobowa nie możesz mi dać za to warna) to po godzince 25k ekspa ;)..

Można przenieść do BFH

Ja bym się cieszył a nie pytał czemu tak ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@Up

I tak bym Ci nie dał warna bo to tylko jedno przekleństwo ;)

Sprawdzę u siebie może też będę mógł "nakurwiać" :D

@edit

U mnie ciągle ten ban jest ;(

Opublikowano

To kup BF'y :D... Albo poszukaj serwera bez gulid i powiedz im wykurwiać :D...

Lenart nie tylko wykurwiał i nakurwiał a nie dostał warna :D... Pamiętam nawet jego sygne :D..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Na część serwerów nie mogę wejść bo pisze, że mam bana od PB ale na nie których mogę grać i to bez problemu :D Myślałem, że guid ban to ban całkowity na konto i nawet logować się nie można. :P

Opublikowano

a ja mam na mojego wyczepistego commando,na koncie na którym mam mando,sold,gunner royal z setami z peepera pomiesznaymi(zawsze coś^^) i naprawdę lubiłem to konto :(

ale byłem idiotą,i jak cheat był undetected to se odpaliłem na commando,pograłem 3h i odinstalowałem, tydzień pózniej BAN na ggc stream :(

mogę grać na soldzie i gunnerze na tym koncie,ale na commando nie ,a miałem na nim x2 uber pistole + uber noż :((

jak wbiję commando to mnie kicka po 20 sec najpóźniej,jeszcze nie trafiłem na serwa gdzie nie kickneło :(

ma ktoś jakieś wyjście jak unbana dostac?

pisałem do ggc ,to powiedzeli ze mam isc do ppbans,to napisałem do nich z 3 tickety all wyjaśniłem,to wkoncu odpisali ze nie maja mozliwości sprawdzenia kto cheatował i UB nie bedzie (napisałem im że ktoś mi się wbił na konto i na nim grał z cheatami)

/link poza MPC

Opublikowano

Pewnie tak chociaż nigdy się z takim nie spotkałem.

Żeby takiego dostać to pewnie trzeba sobie doładowywać battlefounds jakimiś hackami czy coś :D

Opublikowano

odpisze mi ktoś?

up@ takiego bana się dostawało za np za bugowanie BF gunclubem, to jest ban od EA, na konto,dostałem takiego na bfh,a na tym koncie było BC2(idiota..) :( :( :(

a ban od ggc to ban nałożony przez automat,ea sie w to nie miesza ;)

/link poza MPC

Opublikowano

@Up

Hahaha, ten koleś to kolejne niedowartościowane dziecko...

Nigdy nie wierz jak ktoś Ci będzie gadał, że mam brata czy tatę czy chuj wie kogo w EA albo że są adminami...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...