Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Black Market loteria w której możemy wygrać broń na zawsze. Dostępne sa losowania za ZP jak i GP.

GP Crates

1 losowanie=2000 gp

5 losowań=9000 gp

10 losowań=16000 gp

Bronie możliwe do wygrania:

P90.jpg

P90 Camo amo 60/120 małe obrażenia co sprawia że nie warto losować.

Beretta%20AR-70%20%5BC%5D.jpg

Beretta amo 35/105 spore obrażenia, u doświadczonego gracza zabójcza bron zdecydowanie warto losowac.

Thompson.jpg

Thompson/Winchester amo 60/120 duza ilosc amunicji sprawia ze bron nadaje sie idealnie na mapy MM, HM, TD. Jest lekka co jest konsekwencją tego że poruszamy się z nią nadzwyczajnie szybko. Jeśli lubisz grać na mutantach bron stworzona właśnie dla Ciebie. Winchestera nie opisuje bo nie warto ;)

XM8-Adv.jpg

XM8-adv amo 35/105 jednym słowem klasyk, broń bardzo popularna wsród graczy ;) spore obrażenia zbliżenie sprawia ze jest to maszyna do zabijania.

AK47-camo%5BB%5D.jpg

AK47-camo 35/105 jedna z lepszym broni dostępnych w BM, potężne obrażenia spory rozrzut ale w rekach doświadczanego gracza narzędzie godne polecenia!

MSG90%5BC%5D.jpg

MSG90 5/30 karabin snajperski półautomatyczny porównywalny do psg, niskie dmg sprawia ze nie jest godny polecenia.

M16%20Scope-camo.jpg

M16S-camo 35/105 wersja camo podstawowej broni m16, bron przeciętna nie warto losować.

Anaconda-Adv.jpg

Anaconda-adv 8/32 pistolet spore obrażenia nadaje sie na MM HM. Godna uwagi!

AUG%20A1-Camo.jpg

Aug-camo 35/105 bardzo dobra broń spore obrażenia jednokrotne zbliżenie.

Desert%20Eagle-Camo.jpg

Desert Eagle-camo 9/36 spora ilość amunicji duże obrażenia jeden z lepszych pistoletów dostępnych w grze ;)

Zp Crates

1 losowanie= 1000 zp

5 losowań= 4500 zp

10 losowań= 8000 zp

M14EBR broń dodana w dzisiejszej aktualizacji :) zagram nią parę razy to dodam opinie.

sf_02_53.jpg

FR-F2 10/30 spory magazynek spore obrażenia ciekawy karabin sniperski.

Combat%20Axe%5BB%5D.jpg

Rose toporek z charakterystycznym wzorkiem. Opłaca się losować jeśli lubimy tego typu gry.

M4A1-E%20Permanent%20%5BC%5D.jpg

M4A1-E 35/105 klasyczna broń z tłumikiem i jednokrotnym zbliżeniem porównywalna do m4a1-custom. Bardzo dobra bron.

AWM-Red%20Dragon%20%5BC%5D.jpg

AWM-Red Dragon 10/30 pojemny magazynek, zabija jednym trafieniem. Dobra propozycja jeśli lubimy wyróżniać sie z tłumu ;)

thumb_HFCHG-196.jpg

Mauser 15/30 duży magazynek jeden z lepszych pistoletów dostępnych w grze.

FN%20M249%20MINIMI%20Permanent%20%5BC%5D.jpg

FN M249 100/100 broń przeznaczona głównie na mapy TD HM MM.

rpk-gold-permanent--c-.jpg

RPK-Gold 120/120 moim zdaniem broń bardzo dobra najlepsza broń tego typu dostępna w grze. Spore obrażenia duży magazynek bajerancki wygląd :P kosa na TD MM HM.

AK47-Knife.jpg

AK47-Knife 35/105 wersja klasycznego karabinu ak-47 wzbogacona o bagnet który jest alternatywna bronią jeśli zabraknie nam amunicji.

Gatling%20gun%20%5BC%5D.jpg

Gutlin Gun 150/150 sporo amo spory rozrzut, wolno sie biega jak i zmienia magazynek. Bron na MM HM idealna jeśli campimy z grupą osób.

D.E-Scope%20Permanent%20%5BC%5D.jpg

Desert Eagle-Scope 9/45 pistol z jednokrotnym zbliżeniem porównywalny do zwykłego desert eagl-a.

Kriss%20Super%20V.jpg

Kriss 35/105 małe obrażenia, mały rozrzut broń stworzona z myślą o mapach TD.

AK47-Scope.jpg

AK-47-Scope 35/105 kolejna wersja AK-47 tym razem z zoomem i bardzo charakterystycznym wyglądem.

M60-Adv.jpg

M60-ADV 150/150 broń przeznaczona na HM MM mniejszy rozrzut od swoje klasycznej. Warta uwagi ;)

M4A1-Custom.jpg

M4a1-Custom 35/105 wersja klasycznej m4 wzbogacona o zoom i tłumik. Bardzo dobra broń cieszy sie duża popularnością

Kupony

zdobywamy poprzez losowania za zp jak i gp, ich większą ilość możemy wymienić na broń na stałe lub okres 90 dni.

10 couponow= mp5-Adv na 90 dni nie warto wymieniać

15 couponow= łopatka 90 dni lub toporek również na 90 dni moim zdaniem nie warto wymieniać.

25 couponow= M4a1 liberty (w barwach USA) sg552 camo i amw-camo również bron na czas nie polecam wymieniać.

50 couponow= AK-47-camo i toporek obie bronie na stałe. Jest to pierwszy moment kiedy można zastanowić się nad wymiana kuponów na toporek, ak jest nieopłacalne gdyż można wygrać go w BM w losowaniach za gp.

60 couponow= m4a1-custom Aug-camo i Desert Eagle-camo jeśli już zdecydujesz się na wymiane to tylko i wyłącznie na m4a1-custom.

70 couponow= Awm-camo PSG-R. Dragon warto wymienić na awm.

80 couponow= Golden Desert Eagle, AK47-Knife i M4a1-s crystal trzy ciekawe propozycje warto wymienić w zależności od tego z czym lubimy grać.

100 couponow= AK-47 gold i M4a1 Gold jeśli uzbierałeś to 100 kuponów na prawdę jesteś wytrwały teraz musisz podjąc decyzje na co wymienić :D

Poradnik napisany w 100% tylko i wyłącznie przeze mnie jeśli ma ktoś pomysł o co go wzbogacić to prosze o sugestie mam nadzieje ze troche rozwialem wasze watpliwosci co do BM :) milych wakacji, niektóre zdjęcia mogą sie troszke roznic z tego powodu ze nie moglem znalezc idealnych!

Edytowane przez kutaphone1

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

Pawel ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Wieczorem pojawi sie kontunuacja poszerzona o kupony, losowania za zp, bronie za kupony

Poradnik napisany wyłącznie prze zemnie

Zobaczymy wieczorem.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Szczerze przyznam, że ładnie opisane, chociaż przy niektórych broniach mogłeś trochę bardziej się rozpisać(mimo wszystko). Czekam na kontynuację do jutra, bo widzę, że pod wieczór nie wypaliło :P

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

juz biore sie za pisanie koniec roku i te sprawy ;)

Dziękować ;)

Opublikowano (edytowane)

Jestem pod wrażeniem tego Tutka, zrobiony jest solidnie i w miarę dokładnie, nie mam nic do zarzutu. Jak dla mnie będzie i już jest przydatny w 100% :) No i nagradzam Cię rzecz jasna + ;)

Edytowane przez Damianator

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano (edytowane)

Poradnik wzbogacony o zdjecia :P prosze o opinie :D

@edit

ujednoliciłem zdjecia :) wyglada bardziej estetycznie

Edytowane przez kutaphone1

Dziękować ;)

Opublikowano

No, no zdjęcia zawsze upiększają całokształt, ale mogłeś je umieścić nad opisem i wyśrodkować. Lepiej by wyglądało, gdyby bronie były wstawione bez tła, ale rozumiem, że ciężko znaleźć stronę, na której byłby komplet zdjęć ze wszystkimi broniami.. Ale jest OK B)

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Kriss ma małe obrażenia a to ciekawe, Ana-Adv na MM HM też niezła opinia Thompson głównie na mutanty ? powiedzmy że opisy broni są co najmniej średnie

Opublikowano

Mam takie pytanie do BM.Ma ktoś sposób na wylosowanie dobrej broni.Mi ciągle wypadają lipne rzeczy(tyko p90 a jest trochę słabe,a nawet bardzo)