Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scrypty Europa

Oski03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy macie i możecie się podzielić jakimiś ciekawymi skryptami z Europy ??Np.Kiklopesy czy jak im tam ^^ i wzwyż

i czy może mi ktoś opisać jak nastawić bota aby zbierał wszystko co mu w łapy wpadnie ? :D oraz żeby używał skilli gdy go leje np. Champion oczywiście dam 5*

Opublikowano
Witam, czy macie i możecie się podzielić jakimiś ciekawymi skryptami z Europy ??Np.Kiklopesy czy jak im tam ^^ i wzwyż

i czy może mi ktoś opisać jak nastawić bota aby zbierał wszystko co mu w łapy wpadnie ? :D oraz żeby używał skilli gdy go leje np. Champion oczywiście dam 5*

tak btw. zobacz tu: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=22917 , ale jak już piszę to napisze

1. nie nie mam :D

2. zakładka item klikasz na pierwszy element listy następnie shift, trzymając shift zjeżdżasz scrolem na sam dół listy klikasz na ostni element lisy wszystko co się da jest zaznaczone, kolenie klikasz PPM i "Pickup" dajesz "save setting" po prawej stronie bota :P ( dla ułatwiania i masz).

3. to jest nie dostępne w tym bocie :( ale buffuje się non stop gdy mu się buff załaduje.

to tyle z mojej strony

@ down i po co to ? żeby sobie posta nabić nie czytałeś regulaminu^^

Opublikowano

Nie da się ustawić skilli alternatywnych. A żeby ustawić aby zbierał wszystko to wejdź w zakładkę Items i zaznacz All i prawym --> Pickup. Tyle roboty ^^? Jeżeli chcesz więcej info. zachęcam do lektury sory ale coś nie działa jak tylko zadziała wejdź w sbot i Tutorial sbot ^^

Opublikowano
Sciagnij orginalenego sbota z i tam w folderze masz scrypty

Te skrypty są h*owe jak barszcz ; ]

Na oficjalnym forum masz dział skrypty, tam poszukaj.

76561198001815076.png
Opublikowano
Te skrypty są h*owe jak barszcz ; ]

Na oficjalnym forum masz dział skrypty, tam poszukaj.

prawda sa chu*jowe lepiej zrob samego

btw. on ma cracka jak sadze xD wiec wiesz na oficjalnym form nic nie znajdzie bo na nie, nie wejdzie nawet ^^

• Dodaj nową pozycję...