Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam Problem Z Broniami..

Kubsoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem sobie konto , na operation7.fiaa.eu(powiedziano mi że to wersja EU OP7) , zarejestrowałem się, sciągnołem i wszystko gra..

Już byłem nawet niezły , eksperymentowałem z broniami , ale pierwsze konoto mi zbanowali więc założyłem drugie ..

No i jak stworzyłem sobie postać to standardowo mnie przeniosło na poligon treningowy ..

No i patrze a na poligonie mam G36 !!

A w sklepie tego nie mam ;((

Patrzyłem na youtube i patrze że nie tylko g36 nie mam ;(

nie mam :

famasa,fn-fala,dragunova,spasa,m11,m9..

Próbowałem zrobić konto na op7.netgame.com ale ta strona strasznie się laguję i jak chcę zrobić tam konto (wyskakuje mi że nie mogę się zalogować z mojego kraju)...

A i nie mogę nawet zmienić sposobów płatności (premium / gold /fiaa)moge tylko goldem płacic ..

I tak się zastanawiałem że to możę przez to że mi na meila nie doszło potwierdzenie ? ;(( (tak się zastanawiałem żę to może przez to że nie potwierziłem na mailu bo zazwyczj przysyłają link potwierdzający ..)

Może ktoś mi pomóc ?

(A NAJSMIESZNIEJSZE JEST TO ŻE MÓJ KUMPEL MIESZKA W TYM SAMYM KRAJU/MIEŚCIE/DZIELNICI PRAKTYCZNIE 2 ULICE DALEJ ODE MNIE I ON MÓGŁ JAKIMŚ CUDEM SIĘ ZAREJESTROWAĆ NA OP7.NETGAME.COM A JA NIE ;((((((((((((((((((((((((( >>FOCH<< I ON MOŻE WYBIERAĆ NA JAKIM SERWIE CHCĘ GRAĆ (ASIA,EU,USA) A JA NIE ;(((((((((((((((((((((((((( )

Opublikowano

Dlaczego? Bo wersja EU nie jest jeszcze na tyle rozwinięta co wersja Amerykańska. Nie ma niektórych broni, płatności realnymi pieniędzmi i niektórych map.

Dlaczego Twój kumpel się mógł zarejestrować a Ty nie?

1. Zarejestrował się przed blokadami ip

2. Używał proxy.

@Btw.

Jeszcze raz napiszesz coś z Caps-Lockiem to nie będę odpowiadał na posty.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

aha ..

to w sumie tak jak było w Combat Arms ..

W USA mapa Waverider już 4 miechy była jak nie więcej a u nas dopiero po paru miesiącach wprowadzili ;/

a nie wiesz kiedy w op7 eu bd nowe bornie?

nic nie zapowiadali ??

sorki za caps-log

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...