Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creepery Pod Domem czyli książka mojego wykonania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rozdziały będę wsadzał dziennie 1/2 (:

Krytykujcie czekam na opinię lepszych w tym fachu (to moja pierwsza książka

Creepery Pod Domem

Rozdział Pierwszy

Początek

Obudziłem się wcześnie rano od razu zobaczyłem przez okno...

...WAKACJE!!!A to oznacza że zaczynam pracę jako nolife.Odpalam kompa i minecraft aż tu nagle BuM i po komputerze.

Jednak-pomyślałem sobie-może spędzę te wakacje inaczej,z kolegami,przygodą i niczym wirtualnym hmmm...

to mogło by być ciekawe-powiedziałem w myślach.A tak wogóle jestem 11-sto latkiem mam na imię Mateusz zaliczyłem uzależnienie od kompa.

Mam piwne oczy,piegi i ryże włosy.Nie zapomnijmy o okularach nie kanciastych nie okrągłych.

Jestem przeciętnym nastolatkiem.A więc to już koniec pierwszego rozdziału idę spać...

Rozdział Drugi

Dziwny Pokój

Pomyślałem sobie że skoro niema komputera pobawię się z moją siostrą Magdą która powiedziała

Magda-Pobawimy się??

Ja-Ale w co?

Magda-W berka

Więc zacząłem ją gonić a ona weszła do jakiegoś opuszczonego pokoju,usłyszałem krzyki więc wszedłem za nią.Pokój ten był pusty,Magdy nie było sekundę po tym usłyszałem szum a przed oczyma wyrósł mi portal.Wszedłem,była tam Magda która powiedziała

Magda-Tu jest ładnie nie?

ja-Nie,pomyślałaś jak wrócimy ??-powiedziałem wkurzony-...

Edytowane przez Lojtas
Opublikowano

Jak to jest książka, to ja jestem babcia stenia.

Sporo błędów ortograficznych, nie trzyma się kupy, to nie może byc rozdział, jedynie co to blurb (to na okładce z tyłu).

Pisz dalej.

Opublikowano

Jak to jest książka, to ja jestem babcia stenia.

Sporo błędów ortograficznych, nie trzyma się kupy, to nie może byc rozdział, jedynie co to blurb (to na okładce z tyłu).

Pisz dalej.

Jestem dyslektykiem ):

Opublikowano

Hm... po pierwsze jesteś 11 letnim chłopcem, a nie 11-sto latkiem, bo to brzydko brzmi. Po drugie jak to jest książka to nie pisz slangiem typu: "kompa" tylko "komputera".

Po trzecie, jeśli nie okrągłe i nie kanciaste okulary to jakie? Po czwarte to jest kilka zdań, na początku budzisz się, a na końcu zasypiasz.

Naprawdę tu się nic kupy nie trzyma, a więc ćwicz intelekt i czytaj dużo książek.

Opublikowano

Hm... po pierwsze jesteś 11 letnim chłopcem, a nie 11-sto latkiem, bo to brzydko brzmi. Po drugie jak to jest książka to nie pisz slangiem typu: "kompa" tylko "komputera".

Po trzecie, jeśli nie okrągłe i nie kanciaste okulary to jakie? Po czwarte to jest kilka zdań, na początku budzisz się, a na końcu zasypiasz.

Naprawdę tu się nic kupy nie trzyma, a więc ćwicz intelekt i czytaj dużo książek.

Było wcześnie rano BARDZO WCZEŚNIE i poszedłem spać

Opublikowano

Ja bym ci dał Pulitzera i Nobla, ale tylko w świecie, gdzie wszystko byłoby z czekolady.

Tak na poważnie, to to nie jest książka, to nie jest śmieszne, ciekawe czy jakie tam miało być. Dla mnie to wygląda na marną prowokacje i tyle.

To, że jesteś dyslektykiem nie zwalnia Cię z poprawnej pisowni itd.. Einstein też był dyslektykiem, a się tym nie chwalił, nieprawdaż?

Opublikowano

Ten pierwszy "rozdział" jeszcze ujdzie,ale drugi to lipaa.Na twoim miejscu popracowałbym trochę sam,a nie że pierwsze lepsze co napisałeś wstawiasz do internetu i myślisz że każdy cię będzie chwalił.

Opublikowano

Nie zapomnijmy o okularach nie kanciastych nie okrągłych.

CHCE KONIECZNIE ZOBACZYĆ JPG

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Nie zapomnijmy o okularach nie kanciastych nie okrągłych.

CHCE KONIECZNIE ZOBACZYĆ JPG

Moge dac ale potem