Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ak Global

ropfl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, chodza pogloski, ze noob2000 aka kamil zrobil dzialajacego AK na globala i pare osob go juz ma oraz uzywa.

Czy to prawda? Znam wielu scumow, ktorzy wyciagaja pieniadze/itemy na nieistniejace hacki.

Jest to temat raczej ogolny, bo nie oczekuje nagle linkow do niego na 10 hostach. Pytam ogolnie czy jest taki AK i czy dziala.

Opublikowano

Czy nasz mistrz (czyt. Noobas) zrobił już jakiegoś hacka/bota? prosimy o wypowiedź samego arcy czitera =O

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Tak mam juz hacka na owy Season IV. Ograniczenia pakietow dalej są ale pozwalaja na wysylanie attakow czesciej niz ostatnio. Tak do 10attakow na sekunde ; )

Opublikowano

Haha no nic, dzieki za informacje. Teraz przynajmniej moge z czystym sumieniem usunac clienta globala. =]

Opublikowano

I po co rozpierdalacie nam nowy relame. Wszyscy sie cieszyli, ze bedzie wolny od hackow relame idzcie sobie na stary tam i tak jest syf. Dajcie innym cieszyc sie uczciwa gra.

Opublikowano
a gdzie tu dowod ze to sie dzieje na nowym realmie:) bo jakos nie moge sie doszukac ^^

agra kur... nie znasz nooba to sie nie wypowiadaj glupio kk ?

Opublikowano

Rapidshare? dziwne czemu tam chciało ci sie umieszczać, proponuje dać na youtube jak od momentu 0 (pulpit) odpalasz coś tam i latasz po jakies mapie koszac moby z ak, a ten kto tu wspomniał o sławie dzięki cheatowaniu -> nie rozśmieszaj mnie nawet, internetowych kozaków jest w necie więcej niż myślisz a sławy napewno nikt nie zdobędzie cheatując w jakieś prostej grze ograniczającej się do klikania myszką i używania 1/4 guzików na klawiaturze

Widze wiele osób już ma zlany real z virtualem.

Na koniec posta dodam że zamiasz pisać durne tematy jak ten teraz "a podobno " byście zaczeli szukać prawdziwych botów i cheatów i wrzucali bo narazie to wszyscy czekają na gotowce (może to jest powód że nic tu niema).

2006-2010

Opublikowano
Rapidshare? dziwne czemu tam chciało ci sie umieszczać, proponuje dać na youtube jak od momentu 0 (pulpit) odpalasz coś tam i latasz po jakies mapie koszac moby z ak, a ten kto tu wspomniał o sławie dzięki cheatowaniu -> nie rozśmieszaj mnie nawet, internetowych kozaków jest w necie więcej niż myślisz a sławy napewno nikt nie zdobędzie cheatując w jakieś prostej grze ograniczającej się do klikania myszką i używania 1/4 guzików na klawiaturze

Widze wiele osób już ma zlany real z virtualem.

Na koniec posta dodam że zamiasz pisać durne tematy jak ten teraz "a podobno " byście zaczeli szukać prawdziwych botów i cheatów i wrzucali bo narazie to wszyscy czekają na gotowce (może to jest powód że nic tu niema).

w przeciwienstwie do ciebie, ja mam mozg. Po co mam na youtube? Mnie nie interesuje Publiczny wystep. Chcieliscie video , macie video mnie to wisi czy ty mi wierzysz czy nie. Wiec stfu cioto

----------------

Ok double post, plik bez skanu doszły obrazy -ochłon

Opublikowano

i co moze bana jeszcze?!

chcieliscie film macie... teraz ze skan potrzebny... n/c juz..

sami sie na poczatku zdecydujcie co chcecie..

@enegryman

Ty powinienes szukac botow/hackow i pomagac ludziom, a nie sie madrzyc na forum.

nie wiem kto Ci dal tego moda.. radzil bym zamknac ten temat bo sie robi flame war.

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

hah cheaterzy w pampersach chcą haki! Sami sobie radzić nie umieją ... global to global.. na privach hackujcie; > mam szacunek do Webzenu, a pier** k2; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...