Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Modern Warfare 3 - już niebawem.

BraciaMrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra wyjdzie 11.08.11

Mówiąc w skrócie, nie wiele się w tej części zmieni. Znowu na zmianę będziemy toczyć walkę na otwartym teranie i ciasnych (i nie tylko) pomieszczeniach. Ciekawostką jest że do Spec Ops zostanie dodane misiej surwiwalowe. Co do broni to większość z MW2 zostanie i kilka zostanie dodanych, m.in:

• G36
  • RSASS
  • P99
  • M320 (coś jak kolos)

Walki odbędą się w:

• USA (Nowy Jork)
  • Wielka Brytanii (Anglia) (Londyn)
  • Francji (Paryż)
  • Niemczech (Berlin)

Lista wszystkich map:

Multiplayer Maps

Alpha

Alps

Bootleg

Bravo

Brooklyn

Carbon

Coast

Dome

Exchange

Hardhat

Interchange

Lambeth

Meteora

Mogadishu

Paris

Plaza 2

Radar

Seatown

Underground

Village

Spec Ops Modes

Survival

Carbon

Dome

Radar

Seatown

Village

Mission

Civilian Rescue

Flood the Market

Invisible Threat

Little Bro's

Out of Africa

No Fly Zone

Wing Man

call_FFAF815BC516302C81EBF81AC5DCA3BB.jpg

Różne informacje wycięte z innych stron:

• Z tego co już wiadomo to na targach E3, został nominowany do Game Critics Adward. MW3 powalczy o statuetkę w dwóch kategoriach: najlepsza gra akcji oraz najlepsza gra sieciowa. [link]
  • "Wraca quick scope i IW Net, wylatuje Nuke." Czyli nowinki o MW3. [link]

Infinity Ward wreszcie posłuchał głosów graczy i wprowadza spore zmiany w rozgrywce. (zobacz spoiler)

- nie będzie wślizgu w Modern Warfare 3.

- usprawniony silnik gry będzie się nazywać Modern Warfare 3 zamiast IW 5.0, jako że pracuje nad nim również Sledgehammer.

- wersja na PC będzie znów w oparciu o IW Net, jednakże Infinity Ward planuje wprowadzenie serwerów dedykowanych.

- przydział doświadczenia na Dominacji i Wysadzaniu został zmieniony, tak by gra drużynowa miała większe znaczenie.

- będzie beta, jednakże studio nie zdecydowało się jeszcze na publiczne testy.

- będzie możliwość nagrywania rozgrywek, na wzór Black Ops. "Prace nad tym jeszcze nie są ukończone. To ważne by przyjrzeć się dodatkom i mieć pewność, że są dobrze zoptymalizowane i nie wpływają na ilość klatek i rozgrywkę (...)" - powiedział Bowling.

- perk Commando nie powróci, przy okazji zmniejszony zostanie zasięg noża.

- nie powrócą również: Jednoosobowa armia, ostatni bastion, Nuke oraz przesadzone materiały wybuchowe.

- jest szansa, że powróci quick scope. "Na chwilę obecną quick scope jest możliwy w Modern Warfare 3. Miejcie jednak na uwadze, że na tym etapie multiplayer jest ciągle zmieniany (nowe perki, balans, nowe wszystko ciągle bazując na opiniach społeczności), jednakże nasze podejście na ten temat nie zmieniło się od MW2" - napisał Bowling.

- gra została zbudowana w oparciu o rozgrywkę z COD4 i będzie w opozycji do MW2. "Gra skupia się na szybkiej walce piechoty, z niewielkim wsparciem z powietrza, które będzie tylko dodatkiem"

• Jak wcześniej pisałem będzie tryb Surwiwal, film niżej prezentuje urywki gameplay'u. [CAM]

Worldwide Reveal Trailer HD

PS: Poprawione małe błędy, co do Wielkiej Brytanii to walka ma być ogólnie w Anglii a nie tylko w Londynie...

THX4: korciok - za linka do strony z informacjami z testów i mapami

Opublikowano

kurwa jesteś genialny xD

USA (Nowy Jork)

Wielka Brytanii (Anglia)

Francji (Paryż)

Niemczech (Berlin)

chyba chciałeś podać :

Państwo ( miasto )

Nie wiem czy wiesz ale stolicą Wielkiej Brytanii jest Londyn a nie Anglia ...

dodatkowo rozjebał mnie temat

Już niebawem

a nie podałeś nawet miesiąca ...

tak ciężko było nazwać temat " Informacje dot. MW3 " ...

@down

zobacz sobie na datę mojego posta, a datę edycji jego posta...

Opublikowano

@up napisał na początku tematu że 8 Listopada ^^. Akurat wyjdzie po moich urodzinach :3. Kupię w dniu premiery i zacznę Noł Lajfić xD

@PS Ale ta okładka jakaś taka troche pusta :D

@down z takimi sprawami to na PW nie tu.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Zamykaj sobie co tam chcesz tyle to każdy wie. Nie ma wcale więcej szczegółów,a tak po za tym to nie chodziło mi o coś podobnego do tematu powyżej.Tylko użytkownik Lyons w jakimś temacie napisał kiedy jest premiera czy cos. I zrobiłem tamten temat.

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Szykuje się rozpierdalanka w nowym Call Of Duty. Nie można tego przegapić, kupuję w dniu premiery !

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Cytat

USA (Nowy Jork)

Wielka Brytanii (Anglia)

Francji (Paryż)

Niemczech (Berlin) Blisko Polski by mogli zrobić misje w Polsce albo mapa na multiplayer chować można się w dziurach na drodze ;)

Opublikowano

Właśnie szkoda xD Jak robią misje w odległych krajach od siebie to by mogli zrobić chociaż raz w Polsce xD A tak na serio to jak ktoś ma jakieś fajne news'y to niech pisze bo mi się nie chce o tym czytać ^^

Opublikowano

Wiem tylko tyle , że juz sie nie moge doczekać :D

Dejff

Opublikowano

Wg. mnie będzie tak - BF3 się lepiej sprzeda w Polsce (potęga Peceta) , a MW3 na świecie (konsole) Jednak MW3 nie błyśnie nowinkami, a EA boleśnie uderzyło Activision (które duużo straciło w tym roku, m. in. przez WoW`a) przyjmując założycieli Infinity Ward.

Opublikowano

Chociaż tuba będzie :D

A ja tam wole odgrzewanego kotleta niż BF3 ^^

Pozatym dostałem w prezencie BF:BC 2 (WoW)

I mi multi nie chodzi :D

Także mam focha na bf`a

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

To jest pierwsza gra na , którą kupuję pre-order , mimo to ,że CoD BO mnie zawiodła ,wiem że seria Modern Warfare jest wspaniala i nie będzie taka jak poprzednia Black Ops.

Wiadomo , że BF3 będzie lepsze ale cóż brat już złożył zamówienie .

Call of duty jest najlepsze (mimo to ,że BF3 bije pod każdym względem...) ,wiadomo fan , to fan :)

Gość malutki688
Opublikowano

A multi bedzie?

Głupszego pytania to chyba nie widzialem....Oczywiscie ze bd :)

Wiadomo jake wymagania bd (najwyzsze?)

Opublikowano

A multi bedzie?

Call of Duty - to tylko i wyłącznie multi ;).

http://www.mpcforum.pl/topic/355671-cod-mw3-multiplayer/
Gość malutki688
Opublikowano

Bo na yt nic nie było o multi -.-

A co nie wejdzie ci buahahahah

Nie ma szasns zeby nie weszlo :) 3 k na kompa wydalem i odbieram go niedlugo...kurcze tam mialo byc najnizsze n9e najwyzsze bo moze na lapku bd mogl grac :)

Opublikowano

Bo na yt nic nie było o multi -.-

A co nie wejdzie ci buahahahah

Lepiej się nie śmiej, po tym swoim pro elo sprzęcie, co żeś w swoich 3 na spamowanych tematach wysyłał.

DAJ

delete.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...