Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano xD. Mam pytanko ;D Zbanowali mi glownego chara na stale i teraz pytanko .. Kupilem em2 za 28zl na 30 dni i zostalo 15 dni i jak mam sie odrobic ? :D W Sensie ze jak najlepiej odrobic 30zl .. Yangi Na allegro selnac Czy lepiej wyexpic Bm-a 50lv I eq zrobic Ponad przecietne na niego? :>

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano (edytowane)

polecam to co up ze 3konta na loszek i ze 2 na fb (jak masz 30lvl) i lajcik

@down po co ten spam ? napisałem mu to ... :angry:

Edytowane przez A!ml3Ss*

Zbieram +

Opublikowano

Na dropach to nie ma sensu, bo się tak szybko nie odrobi... już lepiej używać Fish Bota i sprzedawać małże, nie otwierając ich.

Opublikowano

Może spróbuj fmsy, stary i dobry sposób. Zostawisz kilka kont i po problemie, a nawet w m3 możesz probować dropić inny szajs.

238626.jpg]
Opublikowano

Jeśli pozostawiasz nam tylko to pytanie to chyba jasne, że bardziej opłaca się sprzedać to konto, bo przy dzisiejszej inflacji prawie nic nie dostaniesz za yang.

Opublikowano

No BMa 50 lvl dużo będziesz bił, a kasy na jakiś tam zarobku zbierzesz szybciej. Myślę że na yangach szybciej odrobisz się.

Opublikowano

Kup yangi na allegro. A jak nie to masz do wyboru:

- imha

- medale

- fishbot.

- lub postawic tego bma na bo i dropic nim zabki.

Tyle z mojej strony. Zbieram+

ZBIERAM +

Opublikowano

Ja pierdole ... PYTAM SIĘ CZY LEPIEJ BEDE MIAL SPRZEDAC YANGI NA ALLEGRO CZY SPRZEDAĆ KONTO 50LV BM-a. BO KUPILEM TE EM2 I MAM 15 DNI I CHCE ODROBIC 30zl. Widze ze tylko G00D tu ze zrozumieniem czyta -.-.

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Hm... przeczytaj mój post poprzedni, a potem mów kto tu nie czyta ze zrozumienie - nawzajem!

Ja Ci mówię, że pozbieraj trochę yang i potem je sprzedaj wraz z kontem.

Opublikowano

Sellaj BMa jak chcesz kupić em2 to nie cały tydzień i masz takiego samego z powrotem ;]

Ps.

Mam pytanie, ja potrafię czytać ze zrozumieniem czy nie ? :P <joke>

A co do tego moda, pewnie nie doczytał do końca pytania i przeczytał 1 odpowiedź ;P i napisał podobną. Nie bronie go, ale możliwe że tak było :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...