Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Jakies pomysly na zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka macie jakies pomysly na zrobienie eq mam 62woj body aura m4 wirek m3 berek m3. Okradli mnie i narazie mam buty 1.5k pz naszyjnik 1k pz tygrysia tarcze +9 ebo +4 pali w dt ;/////. boga +6 Zelka +9 fms +9. Srebna +7. Pomozcie jak zrobic eq bylem na metkach kamyki nie dropia mi ubijam metki smierci. Jak narazie mam 320 kk. Zarobilem to na rudach. I wiecie moze jak czytac ku bo ciagle mi pali ;///. Prosze o pomoc daje +iki.

Opublikowano

O KU to zależy od szczęścia. A co do zarobku, to zrób noob chara 7 - 11 lvl do imha albo 15 lvl na metki w m1 bądź medale. Ew. 30 lvl na FB.

Opublikowano

Lepiej w nocy zajmuj DT z buffem przechodź przez 1 piętro demców na 2 demce+ król (dropi KU) a na 3 masz metki ubijasz głównego a potem każdego metka walisz paręnaście razy i ubijasz prawidłowego przenosi Cię na pamiątki a ty się cofasz poprzez KMR moda na metiny i zbierasz drop z każdego metka

Opublikowano

Ja polecam iść na 15-18 lvl'u do Lochu Małp i podropić medale konne lub na ok. 14 lvl'u do Imha...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...