Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej jak chce te krzaczki na www.nciku.com i mam taki problem w Internecie explorerze pokazują mi się kwadraciki w Mozilli kwadraciki i w środku jakieś cyferki i znaczki a w operze Kreseczki Ponieważ Abby mi pisze ze nie ma nic do rozpoznania i nie chce rozpoznać więc próbuje przez nicku ale nie wiem co mam zrobić żeby mi normalnie wyświetlało więc proszę o pomoc co mam zrobić żeby znaczki były normalne(chińskie) Jeżeli bęnde musiał coś ściągnąć linki mile widziane ale bez tez się obejdzie

A jeżeli macie jakieś inne sposoby do odczytywania znaczków to piszcie tutaj Noi oczywiście dam "5" dla tego co mi pomoże:)

Opublikowano

Wchodzisz w panel sterowania--> opceje regionalne i jenzykowe --> jezyki i zaznaczasz "zainstaluj pliki dla jezykow wschodnioazjatyckich" i wkladasz plytke z windowsem i naciskasz zastosuj. Po zainstalowaniu restart kompa.

Jezeli nadal bedzie to samo to znaczy ze na twojej plytce z windowsem nie mam tych plikow (tak jak u mnie) w tedy sproboj zainstalowac jakiegos microsoft office.

Ja zainstalowalem pelna wersje microsoft office 2003 i dzialalo ;]

@DOWN

Ja mam nieorginalnego. Wlasnie dla tego nie mialem tych plikow na plytce. Szukaj dalej moze ty masz ;]

2q1cbxx.gif

brown.png

Opublikowano

sygnatura0006.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Newlongju !!!

Klasa: wojownik mental

Lvl: 81

Skille:

Silne: m4

Duchowe: m5

Uderzenie miecza: 11pkt

Walniecie: m6

Tapniecie: m4

Jinno

• 1 rok później...
Opublikowano

Dookładnie po co mu mowicie jakies glupoty nie lepiej tak zrobic jak mowi ten ziomek :D sam tak dawno robilem mniej roboty...

sygnaturkalow.png