Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger W Srokingu

smietana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all podobno w tym bocie SroKingu w nowej wersji jest keylogger czy coś to da jesli bende jechał na starszej wersji czy ona też juz ma w sobie rożne wirusy

Opublikowano
Siema all podobno w tym bocie SroKingu w nowej wersji jest keylogger czy coś to da jesli bende jechał na starszej wersji czy ona też juz ma w sobie rożne wirusy

Mi nikt nie wierzy.... a ojebal mi turek konto ma keya..... jeszcze napisla na mojej gildi ta "Ben jajaja Sroking için bir Hacker yapıştırın keyloger pm"-jestem Hackerem wkleiłem keyloger do Sroking jajaja /////Kurwa nie wymylilem sobie Tego

Odkrywca
Opublikowano

1.Zacznijmy od tego że dużo osób używa sroking'a a tylko ty napisales na tym forum ze zostales shakowany.

2. Turki to idioci i debile więc ja bym na nich wogóle nie zwracał uwagi.

3.Przeskanowałem Kasperskym i Nodem32 wersje bowa 1.0.16_6 i nie wykryło mi żadnych wirusów.

Strona SroKing'a i ich cały server są chronione przez wielu dobrych informatyków i wątpie żeby jakiś głupi turek tam się gdzieś wkradł i wrzucił keyloggera.

Tutaj wyjaśnienie dlaczego skanery mogą wykryć wirusa:

http://www.sroking.com/ipb/index.php?showtopic=3889

Opublikowano

to jest nie możliwością aby keylogger był w najnowszej wersji z kilku powodów:

1. grupie która tworzy srokinga bardzo zależy na tym aby jak najwięcej osób z niego korzystało bo w niedługim czasie sroking stanie sie płatny.

2. każdy mógł Cie zhakować.... ja tak samo moge komuś wbić sie na konto napisac coś po turecku i wsio. Przecież istnieją translatory !

PzDr

Opublikowano

ja używam srokinga w najnowszej wersji od początku jak wyszła i jakoś konto mam nieruszone.

Więc moja teroria jest taka. To nie turas tylko polaczek_pl używający translatora turecko polskiego.

Pzdr.

Opublikowano

"wszystkich" hmmmm.... too niby ile osób stwierdziło że zostało zhakowanych po tej wersji bota ? ja słyszałem o tym tylko w tym poście więc.......

a tak na zdrowy rozum. Powiedziałeś coś co mogłoby kogoś wkur*** ? to aż sie chce komuś zaje*** konto aby cierpiał :P

Opublikowano

Jak to po co miałby nas tak w hu** robić? niezła beke ma, zamieszanie wielkie zrobił. Od razu 200 wyswietleń było tego drugiego tematu. Masa ludzi pozmieniała passy i ogólnie panika wielka. A zresztą gdyby tam był keylog to na forum srokinga by ze wszystkich krajów pisali a nie tylko jakiś jeden polaczek.

Odkrywca
Opublikowano

Dużo osób używa nowej werji SroKing'a i jakoś nie zostali shakowani. Jezli ktoś został shakowany i używał SroKinga to nie znaczy, że akurat ten bota miał keylogera . Możliwe, że używał innego syfu, podał komuś pasy lub wszedł na jakąś stronę z keyloggerem. Grunt to dobry antywirus ;)

Opublikowano

Keylogger? na 100% tak, ale nie w srokingu, musiałeś coś ściągać, a koleś wymyślił, że w srokingu , bo jak masz keyloggera to mu się wyświetla jakich programów używałeś. BTW. Jak macie keya to na chuj za przeproszeniem zmieniacie passy? Dopiero po formacie, bo zmieniając on i tak je znowu zna i do tego secret answer, omg, ludzie myślcie czasem, a nie tylko bot 24/7

Opublikowano

1. grupie która tworzy srokinga bardzo zależy na tym aby jak najwięcej osób z niego korzystało bo w niedługim czasie sroking stanie sie płatny.

Czy to wogole jest potwierdzone? Bo jak narazie nic nie slyszalem zeby SROking mial byc platny jesli jest cos o tym na forum king-a to prosze o linka to tematu.

Opublikowano

Czy to wogole jest potwierdzone? Bo jak narazie nic nie slyszalem zeby SROking mial byc platny jesli jest cos o tym na forum king-a to prosze o linka to tematu.

Zeby sroking stal sie platny to musza go jeszcze dopracowac bo jak narazie to duzo mu brakuje do platnych botow.

Opublikowano

dokładnie. na razie dają nam darmowego bota abyśmy go przetestowali i przyzwyczaili sie do niego bo jest na prawdę bardzo prosty w obsłudze. Lecz gdy go dopracują do perfekcji takich botów jak Sbot czy inne ( płatne oczywiście ) to oświadczam wam że tak samo stanie sie płatnym botem.

Pozdrawiam.

Admin Cienia
Opublikowano

Yhy, może ma odrazu 10 keyloggerów, ściągacie syf to macie hacka, sroking w kodzie niema keyloggera.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...