Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem pomóżcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam mały problem. grałam w pewną grę i wyszłam na chwilkę z pokoju w miedzy czasie wyłaczył sie monitor komputera (taki jakby wygaszacz) . i gdy nadusiłam monitor żeby go właczyc na monitorze został jakiś kwadrat jakby od jakiejs aplikacji i teraz nie chce zniknąc. nawet po wyłaczeniu komputera i ponownym właczeniu. może ktoś wie co najlepiej zrobić aby ten kwadrat znikął.

proszę o pomoc :)

Opublikowano

Może włączyły się ustawienia monitora? xD

ale nie chce już zniknąc ta ikona(samo obramaowanie jej) jakby własnie od ustawien .. nawet jak sie wyłaczy komputer i właczy ;/

Opublikowano

Dasz screen? Będzie nam łatwiej ci pomóc ;)

własnie nie bardzo bo to sie stało na nie moim komputerze i teraz ten ktos mnie obwinia ze mu popsułam monitor. moge zrobic screena swojego monitora i wmalowac gdzoie jest ten kwadrat. bo to ramka jego jest tylko a w srodku widac normalny obraz.

post-361062-0-08829500-1308684769_thumb.jpg

Opublikowano

Bys musiala zrobic screena na tamtym kompie, wtedy bysmy wiedzieli czy to wina monitora czy czegos innego. Jesli to nie monitor to:

Zmien rozdzielczosc na inna i ustaw spowrotem na normalna, bo to nie jest chyba wina tapety? :D Jesli zmiana rozdzielczosci nie pomoze to sprawdz czy nie masz w procesach uruchomionej jakiejs aplikacji ( chodzi o ta gre, lub jakis nie windowsowski wygaszacz, byc moze wladowal sie do autostartu chociaz to malo prawdopodobne) I tak nawiasem mowiac, twoj autostart wyglada tragicznie i przydalo by sie zrobic w nim porzadek.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Skoro widac to na screenie, nie jest to wina monitora.

Zmien rozdzielczosc na inna i ustaw spowrotem na normalna, bo to nie jest chyba wina tapety? :D Jesli zmiana rozdzielczosci nie pomoze to sprawdz czy nie masz w procesach uruchomionej jakiejs aplikacji ( chodzi o ta gre, lub jakis nie windowsowski wygaszacz, byc moze wladowal sie do autostartu chociaz to malo prawdopodobne)

ja napisałam do góry że to nie screen z popsutego monitora, tylko z mojego i w paincie wmalowałam mniejwiecej jak to wygląda tak ramka. wiec wina tapety nie jest to napewno. i ona (nie wiem jak to wyjasnic) jest jakby na wszystkim ..

ok jutro powiem zeby to zroblił i dam tu znac cz widac na screenie czy nie :D bede liczyć na dalsza pomoc.

mi taki autostart pasuje. przyanjmniej wszystko mam pod reką. :)

Opublikowano

a jaki masz model monitora?

pomagam w minecraft

;)

Pomagam dla przyjemności nie dla +

Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym :)

Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham

Travis nauczył mnie być hojnym

Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie

The Script nauczył mnie, jak iść dalej.

Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej

Muzyka nuczy mnie jak żyć!

Opublikowano

W jaka gre gralas ? Moze jakis wirus sie dostal czy cos ? :x

ja na facebooku w farmville :) ale jest antywirus wiec raczej nie to..

Opublikowano

Na 99% wina monitora... możesz spróbować na innym kompie go podłączyć i sprawdzić.

Idź najlepiej do kogoś kto się zna, my przez neta Ci nie pomożemy raczej :P

Gdyby to był martwy piksel to co innego... ale kwadrat? Pozostaje tylko konsultacja ze specjalistą :P :P

Opublikowano

To wygląda jak obramowanie jakiegoś programu, może wejdź w procesy i powyłączaj wszystko. Następnie włącz i wyłącz komputer przyciskiem na obudowie.