Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dziś chciałbym wam wyjawić wszystkie sekrety dotyczące nadchodzącej i wyczekiwanej przez wszystkich gry - Minecraft 1.7. Nie wiem czy są one prawidłowe. Korzystałem z różnych stron Notcha, Youtuba i innych znanych portali. W takim razie jedziemy.

1. Smoki - Prawdopodobnie do najnowszej wersji Minecrafta dodane zostaną nowe moby - smoki. Będzie można je spotkać jedynie na wyższych stopniach trudności, niż Peaceful. Gdy zabijemy takiego smoka wypadną z niego smocze łuski, z których będzie można zrobić prawie najwytrzymalszą zbroję. Bo przecież wiemy, że najwytrzymalsza to diamentowa. Jeśli chodzi o smoki to narazie tyle. Nie jestem pewny czy wszystkie fakty, które tu przeczytaliście są na 100% faktami. Dlatego proszę Was, nie piszcie jakichś obraźliwych komentarzy w moją stronę typu "to nieprawda szmato" , "co ty se wymyślasz ch*ju".

2. Tłoki, klejące tłoki - Oprócz nowych postaci będą również nowe bloki i przedmioty. Jednym z nich będzie tłok (ang. piston) oraz klejący tłok (ang. sticky piston). Będzie można je zrobić w craftingu. Takie tłoki mogą posłużyć również jako tama.

No wybaczcie więcej info o najnowszym updacie nie mogłem znaleźć. Starałem się ile mogłem byście wiedzieli co nowego w Minecraft. Ci co już to wcześniej wiedzieli, niech... niech zachowają to TYLKO dla Siebie. Dziękuję, że mogłem Wam pomóc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...