Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niestety wiem że te tematy to istny spam dla tego piszę swój. Przeszukałem forum znalazłem linki pobrałem 3 boty żaden nie jest kompatybilny z wersją 9.0. Dowiedziałem się że ElfBot już nie działa i takie tam, ale w natłoku spamu nie mogłem odnaleźć konkretnej informacji.

Pobrałem bota przed chwilką Bot NG 5.0.9 i wyskakuje że wersja Tibia 9.0 nie jest kompatybilna.

Dla tego zwracam się z prośbą do kogoś czy mógły mnie odesłać do tematu który zawiera bota i linki do wersji Tibia 9.0.

Przepraszam serdecznie za kolejny temat ale mam nadzieje że pisząc tutaj wyjaśnienie i prośbę nie zostane potraktowany jak spamer który zakłada kolejny Post na temat Bota.

Proszę o link albo klarowną odpowiedź czy wogóle znajdę coś takiego czy obecnie nie ma Bota pod tą wersję (też tak może być)

Po prostu boje się virusa i keya.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakąś godzinkę temu go znalazłem.

Załadowałem sobie cavebota i ogólnie wszystko pięknie gra i buczy. Sam je, sam chodzi, jak coś nie tak daje allert. Tylko skrypt się kończy i bot się zatrzymuje.

Jak ustawić by wkuło wczytywał jeden skrypt? Czyli ide z Pk. X do PK. Y potem z Pk. Y do Pk. X i jest koniec skryptu. Jak zrobić by był powtarzalny?

Opublikowano

Mam ostatnie 2 pytania.

I dziękuje za pomoc powyżej.

1sze.

Jakie opcje najlepiej zaznaczyć w tym bocie by uniknąć Bana (chodzi mi o Gmów i graczy) Jak ustawić to by czuć się bezpieczny.

2gie.

Jak ustawić postać na spalanie many. Chce używać "Utevo Lux" jeśli mam 30 many.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...