Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co można zrobić ciekawego, fajnego itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

;P Piszcie !!! ;)

[extract]Jeżeli pomogłem możesz dać + ale bardziej zadowolony był bym gdybyś wszedł na stronę www.pajacyk.pl i kliknął brzuszek pajacyka , a nakarmisz 1 głodne dziecko.[/extract]

Opublikowano

mozna zrobic kupe u sasiada przy drzwiach albo na klatce, zruchac jakas fajna laseczke,podpalic szkole,zabic nauczycielke ktora dala ci 1 , okrasc bank,

bawic sie w metina/minecrafta/tibie/wowa/lola/batlefielda/metina3 , isc na basey,isc sie najebac

Opublikowano

Pierdolnąć się w czoło następnym razem, przed założeniem takiego idiotycznego tematu.

Opublikowano

Wpadłem na pomysł ale on jest dla zaawansowanych ludzi.

Instrukcja:

1. Stań prosto.

2. Weź zamach nogą.

3. Jebnij się z kolanka w głowe.

4. Przewróć się.

5. Wstań.

6. Rób tak długo aż ci się nie znudzi.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Japierd**e ogarnijcie się nie podoba się to na hu* piszesz posta niektórym to się może przydać np jak się komuś nudzi

PS. Jeżeli chodzi o piłkę to na to chyba każdy wpadł ;/.

[extract]Jeżeli pomogłem możesz dać + ale bardziej zadowolony był bym gdybyś wszedł na stronę www.pajacyk.pl i kliknął brzuszek pajacyka , a nakarmisz 1 głodne dziecko.[/extract]

Opublikowano

nasraj mamie do buta

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Weteran
Opublikowano

Zadajesz takie głupie pytania..Jedna rzecz może być ciekawa dla ciebie ,ale nudna np. dla mnie.

Nie masz co robić to idź się uczyć, albo znajdź sobie robote..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

wyrzuć kompa przez okno

Bdf płakał może z rok minimum ale się nie znudzi...

KOlega tak zrobił zapłakał się bo silka nie było lolz

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Nasraj do papierowego worka, postaw komuś w bloku, podpal i zadzwoń do drzwi, i spierdalaj :D

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ogarnijcie się ludzie z tekstami typu : iść na dziwki, czy nasrać na klatce. To jest według Was ciekawe?

Kopsnij się na rowerze jak najdalej od haty, a potem spowrotem - tak żeby Ci się nie chciało wracać. Potem zimny prysznic włączyć radio i zasnąć ;)

Zresztą ciężko powiedzieć co możesz robić bo nie znam Cię. Nie wiem czy w pobliżu jest jakiś park ( jak tak to leć do Niego )

Lub polecam jechać do nowego miasta i zarywać. Nie chodzi tutaj o sex tylko o znajomość. ;) --> Jak cie oleje to trudno, i tak jej już nie spotkasz ;D

sygnanu.jpg

Opublikowano

Odejść od kompa najlepiej. Wyjść na dwór,pochodzić, poznać może kogoś i takie tam.

Każdy ma swój własny sposób na zabicie nudy.

238626.jpg]
Opublikowano

kup sobie lemura i pilnuj żeby się nie ruszał

pomagam w minecraft

;)

Pomagam dla przyjemności nie dla +

Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym :)

Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham

Travis nauczył mnie być hojnym

Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie

The Script nauczył mnie, jak iść dalej.

Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej

Muzyka nuczy mnie jak żyć!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...