Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Mapy escape by Bastian103

Bastian103

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Część 9 dodana. Nadal mam problemy ze znalezieniem 5, ponieważ nie zapisuję każdej części ;/. Szkoda, że nie zwróciliście mi uwagi kiedy dodawałem tą część. Bardzo bym był wdzięczny jeżeli ktoś by posiadał tą część i mi ją podał, ale raczej nikt jej nie ma. Postaram się przerobić z części 6 na 5. :)

Opublikowano

Ref@

Na razie jestem na innym kompie i 10 część (Ostatnia sezonu 1) będzie trochę później. Część 5 zrobię od nowa kiedy będę już na swoim kompie. Kiedy w czwartek będzie wersja 1.7 to użyję pistionów do 1 części sezonu 1.

Opublikowano

Ref@

Nadal nie jestem na swoim komputerze, ale myślę, że do wtorku już będę. Ostatnio na youtube oglądam różne mapy escape i mam coraz więcej pomysłów na 10 część, czyli ostatnią sezonu 1. Kiedy już zrobię tą ostatnią część zrobię od nowa 5, a następnie zabiorę się za 1 część sezonu 2. Jak wcześniej wspominałem będzie ona związana z pistionami. :)

Za chwilę dodam także pola gdzie będzie widać na jakiej wersji najlepiej grać na mapie :)

Opublikowano

ładne, bardzo ładne. :)

Jak bym mógł dać wiecej niż jeden + bym dał ile bym mógł :)

Świetne

ChranBoy

2en6w75.jpg

Zbieram teraz, +

10[V]

25[V]

50[V]

100[X]

200[X]

500[X]

1000[X]

Opublikowano

bejstru@ Tak działa w 1.7. Pod każdą częścią napisałem w jakiej wersji najlepiej grać. :)

Część 10 już jest!

Zaraz zabiorę się za naprawę cz. 5 ;)

Opublikowano

Ale trzeba ściągać każdą mapkę odzielnie? Czy jak ściagne 10cz, to będą wszystkie części w mapce?

Ale szacun, bo naprawde, 10 części i robisz kolejne to wiesz...

Opublikowano

Trzeba niestety oddzielnie. Już prawie mam skończoną tą obiecaną 5 część :)

Edit@ W końcu naprawiłem 5 część. Zapraszam do pobierania!

Opublikowano

Teraz zasysam 2 mapkę, ale ja kocham te Escape po prostu, chociaż sam robię je, to żadnej nie skończyłem...

Nie lubie sam robić... :P

@Edit

ej, jak sie pojawiam w etapie 2..

to jak mam wejść stalowymi drzwiami, jeżeli dostaje łóżko i 2 becony?

No bo nie kapuje... co prawda była tam glina przy drzwiach ale nic tam nie było pod nią, ale jak wskoczyłem zobaczyc coś do 1 etapu to skrzynka tam leżała, ale nie postawiona czyli swieżo wywalona, i nie moge otworzyć drzwi... :P

Opublikowano

dowgirt@ Musisz trochę pogłówkować. Na górze masz redstone pochodnie ;)

Down@ Nie wiem dokładnie o co ci chodzi. Mógłbyś podać screen?

Opublikowano

dobra teraz 5 mapa, no i zauwazylem że troche skrzynek jest pustych w 4 czesci i przejscia zmurowane... to ma tak byc?

@Edit

na początku nie wiedziałem o co chodzi, ale super mapka bardzo mi się podoba, teraz ściągam 6 część..

@up

no usunąłem już mapke, przejdz ja to zobaczysz, że nie ma itemów wszedzie, a w 5 nie usunąłeś itemów z too many items, i każdy kto to ściągnie, będzie z nimi chodził np. kilof i wełna... :P

@up

a tak wgl. nagrywasz już 2 serie?

Jak coś mogę ci pomóc bo lubię escape a we 2 zawsze szybciej i lepiej.

Chyba ze masz pomocnika albo nie chcesz, to zrozumiem.

A jak nie chcesz to też zrozumiem.. :P

Opublikowano

Rozumiem. Zapomniałem spalić itemy :D . Zaraz to poprawię.

Up@ Nie dzięki nie potrzebuję pomocy. Już nie długo zrobię 1 część sezonu 2 :)

Opublikowano

Witajcie . Mam problem . Chodzi o to że stawiam serwer , chce pograć z kumplem te escape . Więc wgrywam te pliczki do wordl1 . Dobra wszystko smiga i potem jak chcemy otworzyć klape (w 1 części) to niestety ale ona sie zamyka oraz jak chce zniszczyc jakis klocek to sie respi (być może dla tego że jest to nasz respawn). Więc jak temu zaradzić .

he?

Opublikowano

Gramy w wersji 1.7.2 . Oraz na serwerze ze strony minecraft.net . Czyli nie bukkit i nie hey0 . Teraz prubuje zrobić ten serwer Hey0 .

he?

Opublikowano

Czy macie tak z wszystkimi save`ami? Myślę, że coś macie nie tak z serwerem, ponieważ inni nie skarżyli się na błędy w mojej mapie.

Opublikowano

Właśnie teraz sprawdzam save 2 . Sprubuje jeszcze na bukkicie , jeżeli uda mi sie go skonfigurować ;/

@Edit . Na bukkicie działa . Thx ;]

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...