Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

12 Lvl

aspion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi, czy dam radę wbić z 6 lvl na 12 dzisiaj, wykonując wszystkie misje i kończąc Alfę? Bo nie wiem czy opłaca mi się kończyć Alfę [ wtedy miałbym 8 lvl co obniża mi już zawartość boxów na x-1] ;) Czas jaki mam na wykonanie to około 23/24 od teraz :)

Opublikowano

Może ci się nie udać, ale warto spróbować. Z alfy jest 4mln pd, więc to już duży skok. Na 5lvl misja z kamykami na x-2 to kolejne 750k PD (jeśli dobrze pamiętam)

Misje na 4-4 (800k jednostek i latanie po portach) to chyba 1,6mln pd. Później misja na x-4 zebrać 200 terbium bez używania żadnej amunicji - 1mln pd. Jeszcze z bardziej opłacalnych to misja ze skokiem na 4-5, 250k pd. Razem wyjdzie ponad 7mln pd, z boosterem / w designie do golca na pd prawie 8mln. Więc trochę będziesz miał wbić "ręcznie" :D

Opublikowano

Narazie bez Alfy i bez żadnych bosterów/designów spokojnie wbiłem 10 lvl [jakieś 3,5 mln pd], gra tu ktoś na PL3 Vru, kto mógłby mi pomóc w paru misjach typu 10 kubików, 200 sibów itp?:)

Opublikowano (edytowane)

sasek mogę z tobą polatać jak chcesz mam fe 15pp

@edit da się u bossera za 5zł

Edytowane przez pltomek3
Opublikowano

sasek mogę z tobą polatać jak chcesz mam fe 15pp

@edit da się u bossera za 5zł

Zmiana ID u Bosser'a Kosztuje już 10 zł....Cena 5 zł została podniesiona do 10 zł. -.-

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

A czemu tak ? :<

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

A czemu tak ? :<

Nie wiem czemu...trzeba bulić 10 zł i bez dyskusji -.-

A dacie jakiś kontakt do niego?;)

Tu masz jego stronę >>klik<< Podałbym Ci jego numer gg ale nie wiem czy mogę.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Napisałem do bossera, przelałem 6 zł na paypalu [tak jak kazał] dałem mu ID i co? I uciekł! Zaufany człowiek [musiał wyjść] czy po prostu dałem się wykiwać?

Opublikowano

Jeśli to był faktycznie on, to raczej nie wierzę, że cię wychujał na 6zł. Sam kupiłem u niego licencję na KBota i po 10 minutach mogłem już korzystać z bota. Uważam, że on jest spoko i łatwo można się z nim dogadać.

Opublikowano

Jego skype, prosto ze strony, e-mail paypalowy też był bosser coś tam czyli to na pewno on - poczekam do jutra, może jednak musiał wyjść, ale dziwne bo zaraz jak mu wysłałem all to wyszedł - zbieg okoliczności?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...