Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam !

Mam otóż taki problem skype a mianowicie charczy jak z kimś rozmawiam

W koncie od mojej siostry (na kompie) nie charczy a u mnie charczy... nie wiem dlaczego ... jeżeli u niej nie charczy to u mnie też nie powinno pomóżcie

iiMuZ.png

Opublikowano

Nie przeszedłeś mutacji? :D

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Specjalista
Opublikowano

problem z mikro ?, może ona lepiej podłącza ;d

bez mutacji, może masz "piskliwy" głoś i sporan za wyskoko ustawiony, użyj basu, to nie powinno tak być ..

Powinieneś mieć na pasku zadań po prawej głośnik,kiliknij,wejdz w opcje->właściwości i zaznacz wszystkie elemęty które Ci wyskaczą i ustaw do własnych potrzeb :)

Opublikowano

Tu nie chodzi o mikro czy coś innego..

Jak rozmawiam z kumplem przez Skype to charczy jak cholera ! i to nie wiem czego jest wina.. na głośnikach tak samo i słuchawkach też.. ona ma dobrze a ja źle ...

iiMuZ.png

Opublikowano

@up raport ref co 24h się robi

zrób zdjęcie jej ustawień i twoich to ci powiem ocb...

Korzystacie z tego samego mikro?

76561198014515809.png