Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Świata 2036

aniol111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

W 2012 nie będzie końca Świata bo naukowcy badąjacy przepowiednie Majów pomylili się o 100lat ;)

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Kurwa mać ! japierdole ! wyjdź albo coś bo mam chęć wyjebać ... komuś...

następny koniec świata .... japierdole ... może jeszcze powiedzą kurwa że jutro albo coś ??? pierdoli im się w makówkach ....

ja już tyle przeżyłem końców świata że jestem nie śmiertelny ... a ile moja prababcia ... ona to jest jak super bohater ! , tyle przeżyła ...

Bujda na resorach ! przed 2036 rokiem odwołują koniec świata i zamówią pewnie na 2050 :)

UP i chuja się pomylili ! specjalnie napisali 2012 bo na film kpw ?? bo łatwiej im było nakręcić film w świcie 2012 roku niż 2112 roku nie ?? bo w 2112 roku samochody by latały itp gówna Science fiction

a po filmie powiedzieli że się pomylili

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ludzie nie mają co robić tylko się martwić jakims fikcyjnym końcem świata. Koniec świata będzie jak w Słońcu skończy się wodór i zacznie się zmieniać w potężnego czerwonego olbrzyma(olbrzym bedzie nas wchlaniac) i wybuchnie rozpierdalając galaktykę.

Te końce świata są po to by biznes zarobił na naiwnych.

jqeuR.png

Opublikowano

Ja już przeżyłem 8 końców świata, albo i więcej więc w ten koniec też nie wierzę... nie znana jest data, ani godzina. = )

Opublikowano

jakierdole czerwony olbrzym i jego rozjebanie Galaktyki pojebalo sie co najwyzej jego wybuch moze nas rozjebac a co dopiero galaktyke

nie wierze juz w te konce swiata

ps w 2029 roku ma jakas asteroida obok nas przelatywac wiec moze rozjebac jakies miasto ale nie swiat

Opublikowano

Nie ma i nie będzie końca świata, były już takie tematy.

Kiedyś widziałem rozpiskę tych "końców", było ich ponad 700 przepowiedzianych :D

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Ja słyszałem w Wiadomościach że bodajże w 36 roku ma w nas pierdzielnąć kometa czy inne gówno. Jednak naukowcy będą chcieli zrobić cos w stylu lewarka że zmienią tor lotu o 1/2 stopnie że nas ominie i najprawdopodobniej bd piękne widowisko. Rozdupcenie tego rakietami nie ma sensu ponieważ wtedy będziemy mieli deszcz meteorytów, tylko że taki - że o ja pierdo.... ;<

sygnanu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...