Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam 2 bugi jeden dotyczy cuboid a drógi LWC a więc pierwszy polega na tym ze podchodzac do sciany z cuboidem mozemy sie na nia wspinac jak wiadomo klocki od razu nie znikaja tylko po np pol sekundy ale mozemy to przedluzyc klocek przylepiejac do sciany na ktora sie wspinamy(trzymamy tak myszką na skos do dołu i przylepiamy klocki do sciany a nie do tych co zostaly przez nas postawione).

Drógi bug jest na otwieranie dzwi z lwc konkretnie to przed dzwiamyi wystarczy postawic czerwoną pochodnię i gotowe:D jezeli jest cuboid to bedzie dzialalo tylko z podwójnymi dzwiami.

Piszę ten temat ponieważ chciałbym prosić i jakieś inne bugi, slyszalem o czyms takim ze mozna komus itemy ze skrzyni krasc i jakby ktos mial pomysl jak na cuboidzie otwierac pojedzyncze dzwi z lwc to bylbym bardzo wdzieczny, nawet finansowo:P

Opublikowano

Popraw ortografie :)

Jak sie dowiemy napewno napiszemy!

Mój:

W Domku z Cuboidem na skrzynie połóż dirt lub coś, i wtedy nikt nie moze jej otworzyc ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Ja coś mam ale to pewnie nawet nie jest żaden bug ;)

Stanąłem na swoim domku który miał cuboid'a ... Zlałem z niego lawę a potem wodę .... Oczywiście stworzył się obsydian ....

Ale był on na terenie do którego nie mam "uprawnień" ;) Nom to takie stawianie "klocków" na terenie do którego nie mamy uprawnień , czyli na którym nie możemy postawić klocka ;)

Może być fajna zabawa a szczególnie jak zaleje się domek "sąsiada" ... Niektórzy admini mają nawet problem aby usunąć ten obsydian ... No zajmuje to trochę czasu ;) Jeżeli znajdę coś nowego ... To poinformuje was ;)

2n6n1e.gif

mca.png

8631090_13_23.png