Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na postać SF Start 21.06.2011 , Final 30.06.2011

errorice

Wybory na najfajniejsza postać SF  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wam si? najbardziej podoba

• Kandydatka nr 1
      5
    • Kandydat nr 2
      2
    • Kandydat nr 3
      2
    • Kandydat nr 4
      2
    • Kandydatka nr 5
      1
    • Kandydat nr 6
      0
    • Kandydat nr 7
      4
    • Kandydat nr 8
      5
    • Kandydatka nr 9
      30
    • Kandydat nr 10
      1
    • Kandydat nr 11
      1
    • Kandydatka nr 12
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkurs na najlepsza postać gry SF

Start Konkursu 21.06.2011

Finał Konkursu 30.06.2011

NAGRODA DOŁADOWANIE TELEFONU NA KWOTĘ 12 ZŁ

Lista Kandydatów

Kandydatka nr.1

kandydatkanr1.jpg

Kandydat nr.2

kandydatnr2.jpg

Kandydat nr.3

kandydatnr3.jpg

Kandydat nr.4

kandydatnr4.jpg

Kandydatka nr.5

kandydatnr5.jpg

Kandydat nr.6

kandydatnr6.jpg

Kandydat nr.7

kandydatnr7.jpg

Kandydat nr.8

kandydatnr8.jpg

Kandydatka nr.9

kandydatnr9.jpg

Kandydat nr.10

kandydatnr10.jpg

Kandydat nr.11

kandydatnr11.jpg

Kandydatka nr.12

nowy.jpg

POWODZENIA I MIŁEJ ZABAWY :)

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Przypominam ze to nie sa wybory najladniejszej psotaci pod wzgledem wygladu ;p tylko ta ktora sie podoba ;p

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tak Dzieci róbcie nowe konta żeby głosować na siebie !!! zero zabawy ..

A czy ktos robi? Wystarczy opis na GG zeby znajomi co maja konto wcisneli ten 1 punkt i tyle =)

/EDIT

Dziekuje tym ktorzy juz glosowali na mnie (Numer 9).

Opublikowano

Doszla nowa kandydatka nie zauwazylem ze dostlem maila przed polnoca czyli zalapala sie do konkursu jeszcze , sorka za zamieszanie ale kolezance nalezy sie tez szansa

Opublikowano

poprosze moda zeby sprawdzil ktore glosy bylo oddane przez nowo zarejestrowanych i nie beda sie liczyc bo to przegieci jest zeby tworzyc konta na oddanie glosu i zaden glos od swierzaka nie bedzie sie liczyl

Opublikowano

Gamus po co robisz nowe konta ??? widać jak byk

Rejestracja wczoraj, 16:52

Czas Online: 36m 53s

Postów1

Prosze bardzo skladaj skarge :) To nie jest moje konto tylko znajomego, moze nawet ktos z Teamu forum moze sprawdzic, skoro oskarzacie mnie o takie rzeczy.

@errorice

Ja nie zakladam nowych konto bo nawet nie wiedzialem jaka nagroda jest, a te doladowanie za 12zl moge sobie kiedy chce doladowac. Wiec bezpodstawnie prosze mnie nie oskarzac :)

Opublikowano

Gamus ja cie nie oskarzam tylko mowie jak bedzie bo widze ze nowe konta powstaly i glosy zostaly oddane , moze twoi koledzy z gg to robia ale to nie fer jest w porownaniu do innych i nie bedziemy robic wiochy na forum zeby z kuli takiego czegos ludzie specjalnie robili konta by oddac glos tylko

wiec panowie luzik jzu i czekamy na wyniki od momentu zalozenia posta glosy nowo zarejestrowanych nei beda sie liczyly i tyle

No Kolezanka nr 12 niezla jest nawet ;p ale inne postacie tez sa fajne pomyslowe co po niektore :) i dziwie se ze nie wygrywaja bo to nie konkurs pieknosci jest ;p

Opublikowano

skoro wszyscy 9 daja to ja też xD chociaż najfajniejszy jest 4 ale jak mamy glosowac po wygladzie? nie znamy statow ani nic lol :P

Opublikowano

ktora postac ci podoba sie glosujesz nie jest to na najgorsza postac czy najpiekniejsza co ci sie podoba oddajesz glos to nie konkurs pieknosci na mis jak to zwykle wyglada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...