Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][DEDYK]AfanduMT2

HeniekLopata

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

możecie mi podać link do działającej nakładki bo w tej co jest podana na stronce nie da rady pobrać wyskakuje coś takiego:File not found. It has been either deleted, or it never existed at all.

messi2g.png

Zbieram

add.png siki!

Uczeń
Opublikowano

Hahaha nawet tam nie wlazić to jest żenada 5 bon tylko w is ...

bony wchodzą np 2/6 . Zwykł pl z większym expem i paroma itemami w sklepie m1 .

Odradzam z miejsca

Opublikowano

Hahaha nawet tam nie wlazić to jest żenada 5 bon tylko w is ...

bony wchodzą np 2/6 . Zwykł pl z większym expem i paroma itemami w sklepie m1 .

Odradzam z miejsca

Pewnie najlepiej to Hwangi u handlarzy i bony po 1000% a jak co?

Czekaj na ten swoj Stabilis ten serwerek podchodzi pod old hard i jest fajny ...

Za duza ta ninja

Opublikowano

lipa server jak chuj, zapowiadalo sie ladnie i na tym sie skonczylo, nie gram z powodow oczywistych, takich jak 5 bon w IS i wiele wiele innych

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

lipa server jak chuj, zapowiadalo sie ladnie i na tym sie skonczylo, nie gram z powodow oczywistych, takich jak 5 bon w IS i wiele wiele innych

To wykur***aj jak jestes taki bot ze bez 5 bonu nie wbijesz 50 lvla to pzdr tak jak up powiedzial serw musi sie z czegos utrzymac... a ten 5 bon to wlasciwy wybor dla pro graczy to nic a dla dzieci co wydają is to nawet lepiej bo serwer dluzej postoi...

I kurwa pomysl dziecko wybonuje eq i wystawi na sell to ty je kupisz ... i 0 wydawania kasy w realu..

WBIJAC NA SERWA!

Za duza ta ninja

Opublikowano

To wykur***aj jak jestes taki bot ze bez 5 bonu nie wbijesz 50 lvla to pzdr tak jak up powiedzial serw musi sie z czegos utrzymac... a ten 5 bon to wlasciwy wybor dla pro graczy to nic a dla dzieci co wydają is to nawet lepiej bo serwer dluzej postoi...

I kurwa pomysl dziecko wybonuje eq i wystawi na sell to ty je kupisz ... i 0 wydawania kasy w realu..

WBIJAC NA SERWA!

nie chodzi mi o nic z tych rzeczy, ze nie umiem grac albo cos, poprostu za duzo jest w itemshopie, z polowy z nich mieliby duzy zysk, i takie rzeczy daje sie normalnie do npc albo cos, albo ich sie nie daje wcale...

@poza tym to nie jest jedyny powod, jest duzo innych, ja wyrazam swoja opinie o servie i mam do tego prawo, a to ze nie umiesz tego uszanowac ze ja nie chce tu grac to lepiej zaparz jakies zielsko i sie uspokoj

@przestan pyskowac do kazdego, ktory napisze ze server jest lipny, najwyzej zrob oboz jakis typu aushwitz, tylko ze zamiast ciezkej pracy niech graja na tym servie bo ty tak chcesz zeby wbili...

@i ogarnij slowo "bot", chyba to przez CSa jestes taki nerwowy

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

mam pytanie czemu tak strasznie sie wolno respią spoty i od jakiego lvla jest gildia ? +80?

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Gralem chwilke i skonczylem.. Zenada niby hard. A w 15min mozna bylo miec 50lvl.. Pogratulowac.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

eh powiem jedno , w chunjo same dzieci graja :/

wpierdlaja sie na spot , piszesz ze zajete a ten nawet nie odpowiadza , dziecinada pierdlolona

lollogo.jpg

http://www.leagueoflegends.com/
     http://www.leagueoflegends.pl/       

Moje Aktualne Nicki w Grach :

Pablo

MamFart

Wymiatam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...