Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie =D

Tak jak w temacie, szukam gildii Wojowników, jakieś grupy lub grupki wojowników lub czegoś podobnego.

dlatego bo jestem już w tym uzdolniony (nie nie przechwalam się ani nic =P)

od początku jak zacząłem grać w minecraft, (miej więcej pod koniec alphy) nie interesowało mnie budowanie, choć było to bardzo ciekawą formą rozrywki :D

tak jak pisałem nie interesuje mnie budowanie bo już się w życiu nabudowałem i już nie mam za bardzo pomysłów, ale zawsze jak ktoś mnie przyjmie to mogę pomóc w budowaniu =3

Co lubię?

Lubię walczyć z potworami, większość gry grałem tylko z drewnianym i (czasem) kamiennym mieczem.

najbardziej lubię walczyć z Creeperami (przy nich jest największa adrenalina :P

Lubię jeszcze walczyć na arenie itp.

Co robiłem przed napisaniem tematu...

Przed napisanie tego oto tematu, na początku szukałem serwera na którym mógłbym rozwinąć umiejętności walki z innymi ludźmi.

Stworzyłem małą grupkę wojowników którzy bronili servera przed potworami.

Walczyłem i można powiedzieć że ciągle wygrywałem na arenie (można powiedzieć bo czasem poniosłem klęskę)

Wypełniałem zadania w serwerach (RPG) i innych, zadania dotyczyły zbierania np. Proszku z Creeperów, kości ze szkieletów, sieci z pająków itp

Umiem wczuć się w klimat i wypełniam polecenia, bez wyjątku jakie one są.

Najbardziej lubię być tak zwanym (nocnym stróżem), czyli chodzić w nocy dookoła miasta lub przy bramie i bronić miasto przed potworami

Jeżeli nie masz takiej grupy a jesteś zainteresowany moją ofertą, możesz mnie zaprosić na serwer i pozwolić na założenie własnej gildii wojowników = )

Mam konto Premium więc przyjmę prace w serverze Premium i Non Premium,

KONTAKT

Skype - varios_pl1

PW na MPCforum

=D

PS. Dziękuje 90% odwiedzających za nie przeczytanie tej wiadomości :P

Edit.

Chciałem jeszcze napisać że kiedyś byłem w serwerowej gildii Złodziei i Zabójców.

więc moge przyjmować zadania na cicho ;]

Edytowane przez Varios_PL

Zapraszam na Forum mojego servera

Opublikowano

Jestem w tych 10% ktorzy to przeczytali :D Zmien 70% na 90% :D

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Moglbys pograc na serwerze craftsite, jest mapka survi gdzie wlaczone jest pvp oraz potwory. Polecam ci serwerek, tylko uwazaj, kazdy chce tutaj kazdego zabic :P

IP: 188.165.206.33

Opublikowano

@up

nie wiem właśnie :P

na craftsite byłem i jakoś mi nie wyszło ponieważ mnie ciągle wyzywali itp. za to że się zapytałem czy to 100% survival xD

ten serv odpada =)

@topic

Jakieś inne propozycje?

tak wgle to szukam jakiegoś servera najlepiej z WL bo często jakieś za przeproszeniem "debile" wchodzą i wyzywają itp. a tego chce uniknąć ;/

Zapraszam na Forum mojego servera

Opublikowano

hmmm ... ja moge postawic server na pare osob ale na przeszukiwaniu jakin tez mozna tam sie napazac ostro z zombiakami :D moge tez mala osade wygenerowac i tak jak pisales obrona jej wiecej szczegolow pw jak chcesz :)