Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoja Największa Głupota

lusia16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tutaj piszemy swoją najgorszą głupotę co zrobiliśmy w życiu zacznę ja :D:

Kilka miesięcy temu kupiłem arbuza i rozwaliłem na głowie koleżanki ;D

Sprzedałem itemke warte 1kkk za 1kk..;/

Pobiłem się z ojcem o to kto ile ma więcej włochów pod pachami :)

Opublikowano

Miałem z 8 lat. Siedzę na ławce z pieskiem i koleś się mnie pyta jak się "wabi" a ja mu na to : Rzuca się patykiem ! .. A on do mnie ale jak się nazywa... a Ja jak idiota odpowiadam : Sisi

xD

sygnanu.jpg

Opublikowano

Niedawno biegnąć w piwnicy chciałem kopnąć drzwi żeby się złamały, a jako że jestem wysoki i za wcześnie wyskoczyłem przywaliłem głową w (nie wiem jak to nazwać) haki trzymające rury wody itd. Ładna sznyta, pamiątka do końca życia, postanowiłem nie jechać na pogotowie i samo się zrosło wszystko wporzo :D

Opublikowano

Puściłem bąka podczas robienia brzuszków przy całej klasie :P

A jeszcze wybiłem Łbem szybe od drzwi gdy by mnie brat nie uratował to by mi szyba jak gilotyna łeb ucieła ;]

Opublikowano

Nakurwiałem salto jak głupi(12 lat) i złamałem rękę w 3 miejscach(nadgarstek, i troche wyzej inne kosci) -.- Teraz nie mogę stać na budzie gdy gram w nogę lub ręczną.

Opublikowano

No to teraz ja coś powiem :D.

Wymachiwałem sobie kablem USB ręka,aż tu nagle mi się wyślizneła i mi w oko walnęła ;P

Ale suchar.

@topic

Zrobiłem kupe z zamkniętą deską klozetową. OJOJOJ

g0Tef.jpg

Weteran
Opublikowano
Wymachiwałem sobie kablem USB ręka,aż tu nagle mi się wyślizneła i mi w oko walnęła ;P

Szaleniec !

noo hmmm nasralem na akademii w szkole na srodku hali

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Ja nasrałem sąsiadowi, którego nikt nie lubił na wycieraczkę, przykryłem to chusteczką, podpaliłem ją, zapukałem i stanąłem z boku, żeby zobaczyć jego reakcje :D Wyszedł, i zaczął to gasić nogą, a kupa się porozbryzgiwała po całej klatce ^^

Opublikowano

Up dobre dobre :) z tym podglądaniem siostry :D

Spierdalałem z zabawy na blanta ... a nauczyciele wszystkie drzwi pilnowali , więc z 1 piętra spierdalaliśmy przez okno ... balkon i zmienia...

tak sobie nie foremnie skoczyłem na ziemie że całe kolano miałem rozwalone i jeszcze naucz. mi blanty zajebali ... i przypał obowiązkowo

Na sylwestrze tak się najebałem że podszedłem do Dj i proszę go o mikrofon ... dał i powiedziałem " i chuj " nie wiem nawet czemu ... sam nie wierzyłem ale kumple nagrali to :)

Z kumplem pukaliśmy po oknach o 2 w nocy i życzyliśmy spokojniej nocy , skończyło się tak że kolega pies ujebał w nogę ( nic się nie stało ale ślad miał ) a mi gościu narobił stracha bo wracał po imprezie i miał maskę taką jak na hallowen :D

nie no o 2 w nocy tylko 2 osoby a tu jakiś pijany palant chce nas przestraszyć :D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

W klasie drugiej/pierwszej, były zawody kto jest najbardziej lubiany w klasie.

Wygrałem, je z kategorii "Najbardziej lubiany chłopak w klasie".

Zwycięzcy z innych klas też byli.

Dyrektor się pyta.. "Jak myślisz, dlaczego Ciebie wybrali za najbardziej lubianego chłopaka w klasie."

A ja zmieszany... "Próbuję"

Każdy zaczął się brechtać. Do tej pory nie wiem dlaczego.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Zapomniałem wyłączyć komputer i próbowałem odmontować dysk twardy... Jak mnie prąd nie pierdolnie myślałem że jebne.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

Wypicie dużej ilości alko + zaliczenie bankomatu w celu dokupienia więcej, zgubienie telefonu, karty do bankomatu, tego że wybiłem szybę w aucie mojej byłej i zrobienie dużego zamieszania w nocy, tego że pod wpływem alko rozjebałem drzwi do swojego pokoju, zniszczyłem szklany stół i laptopa, tego że pobiłem sąsiada, wszystkich mandatów które dostałem przez głupote oraz tego że ubliżałem swojej matce do takiego stopnia że nie mam z nią kontaktu od pół roku.

trochę mi lżej na duszy..

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Podpaliłem papier w kiblu i zaczęło się jarać ale po chwili na szczęście zgasiłem. Jak bym nie zgasił to bym nie mógł dalej wam psuć życia na mpc xD

userh.png

25860740.png

Opublikowano

Papa porozmawiaj z matką powiedz że pijany byłeś ;d

Zesrałem się w zerówce haha nie zapomne wszyscy myśleli że to taki śmierdziel,a okazało się że ja naszczęście nikt tego nie pamięta oprócz mnie ;d

Opublikowano

Machałem kablem od żelazka, zapomniałem się i przyjebałem se w policzek i przez 4 dni miałem odbitą wtyczke na ryju :P

Opublikowano

Opanowałem Plac zabaw z kolezanka , teraz dzieci mnie sie boja ;<

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...