Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]JAK ZROBIC KEYLOGERA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak temat chodzi o to że jak to ktoś włączy i wpisze do czegoś passy żeby mi przychodziły na e-mail najlepiej jak bym wiedział w co je wpisywał np. w metinie czy na jakiejś przeglądarkowej

Pomogłem nagrodź +

Opublikowano
ak jak temat chodzi o to że jak to ktoś włączy i wpisze do czegoś passy żeby mi przychodziły na e-mail
No ku*wa chyba wiadomo ze keylogger zapisuje passy i wysyla na gg/mail lub FTP.

Za darmo ci nikt nie zrobi keyloggera ziom :)

Zaplac to ktos ci zrobi.

Nie chcesz placic sciagnij jakis free syf badz naucz sie C++ lub Delphi 7 << Zrobisz prostego keya w 15 minut.

-

Opublikowano

Musiałbyś znać języki programowania, ale jeśli ich nie znasz to na Allegro masz sprawdzone Keyloggery po 10zł.

Opublikowano

Ta sprawdzone :D

Po co dawac to 10 zl na jakiegos keya co po obrabiasz 30 dni po czym ci wszystko usunie :D

I do tego jak chcesz wysylac keye to musisz miec gadane , yy "pisane".

Przeciez do potencjalnej ofiary nie napiszesz , wooo patrz mam darmowe yangi i inny syfek sciagaj nie gadaj , wylaczaj anty virusa bo to przeciez dobre ...

Najlepiej sie w to nie baw , keye nie sa dla niekumatych haxorow uwiez.

I nie mowie tu tego zeby kogos obrazic ale na chuj wam ludzi okradac ?

Wytlumaczenie bo mnie okradli nie ma tu nic do znaczenia.

Okradli cie , oooo bozee ! Ale przykro. Mnie tez okradli , ale nie w metinie tylko w innej grze mmo >.>

Wiesz ze za wykradanie cudzych danych i hasel jest karalne ? :D wiem wiem smieszne ale prawdziwe.

Nie lapia tak szybko ale jak ktos zglosi taki incydent to nie fajnie.

Pomysl , pograj sam a nie innym gre psujesz.

Ja sam uzywalem keyow , robilem "itemy za zaufanie" itd nakradlem po sprzedawalem na allegro i przestalem bo mi szkoda tych noobkow juz bylo i wchodzac do miasta kazdy cie poznaje nie po tym ze jestes git tylko po tym ze go okradles :D

Pozdrawiam.

-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...