Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie laduje się metin ;/

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem , że jak włączam metina normalnie loguję się , wchodzę na postać . Tylko , że jak się ładuje server(mam tak na każdym metinie) to ładowanie stoi w miejscu na początku z tym paskiem i nic się nie dzieje .

Kto pomoże ?

Opublikowano

Grzebałeś w plikach i podmieniałeś coś lub wgrywałeś kamermoda, itp? Zainstaluj od nowa Metina, przeskanuj cały system i jeśli to nie pomoże sformatuj kompa.

Opublikowano

Grzebałeś w plikach i podmieniałeś coś lub wgrywałeś kamermoda, itp? Zainstaluj od nowa Metina, przeskanuj cały system i jeśli to nie pomoże sformatuj kompa.

Mam tak na każdym metinie :

- Privek ,

- PL ,

- BR ,

-Nawet mój własny priv .

Opublikowano

Hm... wyłącz firewalla, antywirusy i zaporę internetową. Jeśli to też nie pomoże musisz sformatować cały system (nie dysk), bo możliwe iż pliki Windowsa Ci się usunęły.

Opublikowano

Hm... wyłącz firewalla, antywirusy i zaporę internetową. Jeśli to też nie pomoże musisz sformatować cały system (nie dysk), bo możliwe iż pliki Windowsa Ci się usunęły.

Mam wyłączone all

Opublikowano

Według mnie usunął Ci się jakaś część plików systemowych, czyli ja polecam odinstalować swojego obecnego Windowsa i wgrać od nowa... to nie jest dużo roboty, poczytaj w Google.

Opublikowano

Według mnie usunął Ci się jakaś część plików systemowych, czyli ja polecam odinstalować swojego obecnego Windowsa i wgrać od nowa... to nie jest dużo roboty, poczytaj w Google.

Właśnie o to chodzi ..

Bo zrobiłem od nowa system , bo wczoraj komp się nie chciał włączyć (w sensie , że nadgrałem 2 na inny Dysk , bo potrzebuję mieć sprawnego kompa ) Formata chwilowo nie planuję !

Opublikowano

Tak jak napisałem, musiał usunąć Ci się jakiś podpunkt z plików Windowsa, a więc musisz odinstalować i zainstalować go ponownie. Najlepszym systemem do gier jest Windows XP jeśli masz do 2 GB Ram.

Opublikowano

Miałem tak samo, zwykły reinstall metka pomoze.

Hahah , jaki reinstal ?

Nie piernicz żeby tylko posta nabić . Mówiłem , że mam tak na każdym metku (nawet nowo zainstalowany)

Problem rozwiązany , zainstalowałem jeszcze raz wszystie stery do karty itp.

Okazało się , że jednego nie zainstalowałem :)

Można zamknąć temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...