Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólny bot MPC ? (szukam teamu)

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;) Przy kolacji wpadłem na pewien pomysł , aby tak zrobić jakiegoś wspólnymi siłami bota do gry DarkOrbit ;) .

Kodowalibyśmy w programie Visual Basic / AutoIT.

Mam już pewien projekt ale upadł (Pbot):

beztytuufmf.png

Co wy na ten pomysł ?

reflink

Opublikowano

@up

Ponieważ pisało Created by "moje imię i nazwisko" a dlaczego marny fake? ponieważ jest to wygląd bota a w temacie jest napisane wspólnymi siłami (jeden robi wygląd + koduje etc.)

reflink

Opublikowano

Ja mogę się zająć grafiką:>

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Tzn. dziękuję wam za pomoc , lecz musielibyśmy to wszystko obczaić na jakiej funkcji miałby działać bot , kto rozpocznie projekt potrafię kodować w visual basic oraz lekko w autoit :/

reflink

Opublikowano

Tzn. dziękuję wam za pomoc , lecz musielibyśmy to wszystko obczaić na jakiej funkcji miałby działać bot , kto rozpocznie projekt potrafię kodować w visual basic oraz lekko w autoit :/

Sie kiedyś pisalo, ale wyleciało :P

AutoIT jeszcze pamietam, ale powyzej delphi nic...

<pisze z telefonu, ort nie zachwyca>

za duża sygnatura

Opublikowano

ja jadę w visual studio ;P ale gejoning może coś też zrobić ;P

kto chętny to pisać na gg:10229908 , lecz gadamy nadal w tym temacie , jakaś nazwa ,do czego ma być podobny , funkcje ?

proponuję na początku zrobić samego bota aby go automatycznie nakierowywano na przeciwny statek

reflink

Opublikowano

słaba trochę :/ oczywiście trzeba mieć jakieś zarobki z bota (licencja lub coś takiego) lecz na początku od czego zaczynamy?

reflink

Opublikowano

Moge zostać testerem ;)... a jakby miejsce grafika to się zwolniło to chętnie zająłbym sie grafiką ;).

Mój pomysł to coś w stylu IBota... czyli wszystko + funkcja SkyLab z http://kbotgg.pl/skylab.html

Sądze że licencja 30zł na zawsze-licencja przyciągnie wielu klientów.

Mógłbym ładną dość oprawkę zrobić oraz wymyślić własne logo naszego teamu , oczywiście nie jestem profesjonalnym grafikiem , ale ładne mi prace wychodziły... a ludzie byli zadowoleni...

umiem robić userbary , ikony dobrej jakości 256x256 , tekst umiem dobrze doprawić... mogę się również zmierzyć z aktualnym grafikiem , oczywiście tylko aby sprawdzić kto lepszy a nie dla chamstwa.

Opublikowano

AutoShit i flash/pakiety to tylko marna wyobraźnia.. Pouczę sie i coś wykombinujemy, source bio zmodyfikować radze, obsł. Skylabu dodac np itd.

Przemoloi, qrva, może od razu w assemblerze? Nikt prócz programistów nie lubi javy, a co dopiero pisac..

vb i autoit nic nie da, jak ; to w vb koniec linijki, a w autoit komentarz....

za duża sygnatura

Opublikowano

Na początku to zaczniemy od najdrobniejszych rzeczy czyli grafika ;)

Potrzebuję grafikę wszystkich map + nazwa mapy,

Grafikę z nazwą bota(proponować+wykonywać),

Zrobimy coś 'ala'BioBot ja pokombinuj ę wygląd bota :)

Opublikowano

grafika najmniej znacząca bo co ci czy będziesz bocił z niebieskim tłem czy białym ? Lepiej przyłożyć się bardziej do tego aby był jak najmniej wykrywalny lub też niewykrywalny B)

...

Opublikowano

dodam tez do w.w posta zeby tez bardzo duzo zbieral :D

Qrva, gadać to każdy umie, a pomóc nikt..

Po kiego ch.. Ci mapki w bocie?

Gui to 5min, część wykonywalna to ok. 2Miechy nawet.

Proponuje skylab bota, oraz cheata pokazującego hp i sh wroga - ale to moje plany :P

10925022 kontakt.

za duża sygnatura

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ehh, 30zl? 20zl masz licke KBota no GG.

Jesli ten wasz bot bedzie robic Galaxy, a to jest bardzo trudne do zrobienia,

to bedzie sie oplacalo. Na 95% nie bedzie, wiec nikt tego nie kupi.

Pewnie bedzie jak z DarkOrbit offline, czyli nie powstanie :)

Ps. Dajcie bota za free, zeby ludzie zauwazyli was, bo tak nikt ci w czarno nie kupi licki na nieznanego bota.

W dodatku drozej od sprawdzonego KBota :)

Qrva, gadać to każdy umie, a pomóc nikt..

Po kiego ch.. Ci mapki w bocie?

Gui to 5min, część wykonywalna to ok. 2Miechy nawet.

Proponuje skylab bota, oraz cheata pokazującego hp i sh wroga - ale to moje plany :P

10925022 kontakt.

Oba juz sa :)

Opublikowano

A więc tak:

Chcecie zrobić bota, który będzie łatwo wykrywalny i do tego płatny.. o.O (przynajmniej tak wyczytałem, bo jeśli chcecie brać coś z biobota to odradzam, ban gwarantowany)

Chcecie robić na licencje... ale do tego jest potrzebna masa skryptów, które spr. tą licencje i takie inne pierdoły, a nie sądzę, żeby w tym dziale było tyle programistów, żeby to wszystko ogarnąć , chyba, żeby wszyscy się zebrali i każdy coś pomagał.

Jeśli chcecie robić bota, to skupcie się na funkcjonowaniu i sprawności, a nie na wyglądzie.

Więc wiecie jak to na razie wygląda.

Ale jeśli macie tak duże plany to życzę powodzenia! :)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

hmm pomysł dobry, vb jeśli dacie rade ogarnąć bota to spoko.

Ja myślałem żeby pisać w javie już sobie co nieco przypomniałem teraz zacznę się uczyć htmlunit bo z tego co zacząłem czytać oszczędzi mi masę roboty :)

Stan prac na dzień dzisiejszy 0% xD jestem w fazie nauki potrzebnych elementów ;/ i radzę wam też od tego zacząć zbierzcie informacje na temat co musicie umieć itd bo sam nie wiem jak jest z obsługa flash w vb.

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

Według mnie bot mógłby po kryjomu włączać własną przeglądarke i grac jak te boty kiedys.

Pojebało..

Większość języków korzysta z pakietów....

za duża sygnatura

Opublikowano

Ale zachowajmy kulturę mam pytanko mógłby ktoś udostępnić loga jakiegoś z biobota? tzn. jak atakuje :) ?

gui zrobię ;) ale tak jak jestemhackiem powiedział aby to działało to potrzeba dużo wiedzy :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...