Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG na wakacje

Barteoz112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam pytanie dlatego że wakacje już prawie się zaczęły szukam jakieś MMORPG w którą mógłbym zagrać z kumplem odpadają gry Płatne.

Co macie do polecenia??

barteoz.jpg
Opublikowano

Allods Online - Darmowa gra bardzo podobna do WoW'a jest 2 Nacje Imperium i LIGA

Rasy w Imperium:

-Xadaganianie

-Orkowie

-Powstańcy

Rasy Ligi:

-Kanianie

-Gibberlingi ( Moja ulubiona rasa ;) )

-Elfy

Polecam sam gram

Opublikowano

a wogole lol-a ci nie polecam , czasami trzeba czekac caly dzien zeby zagrac ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja polecam Metin2 i World Of Warcraft... a jeżeli chodzi o FPS'y to Counter-Strike, Call Of Duty, Crysis 2, itd.

Opublikowano

Zdecydowanie WoW, w tamte wakacje zaczynałem pobieranie i wychodziłem na dwór, ale będzie dużo pobierania, bo jeszcze wyszedł ten Cataclysm. Oprócz tego Martial Empires wydaje się być fajne, pobieram, może spodoba Ci się Mythos, bardzo fajne jest też Mu Online.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Metin2, 4 Story, NosTale, Minecraft, LoL :]

metin2 naprawde polecam jak jeszcze masz kogos kto ci poradzi w grze badz sam sie dobrze znasz ale na PL nie idz najpierw musisz sie pomeczyc i wybrac fajny serw dla cb a gra to czysta przyjemnosc;]

;]

Opublikowano

JA W LOLA NOŁLAJFIE I CZUJE SIĘ Z TYM DOBRZE TOBIE TEŻ POLECAM

edit: tylko zanim się zalogujesz to już pół wakacji ci zleci

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Miecraft - na 2 tygodnie bo się znudzi ( chyba że jesteś jakiś kozak i Cię wciągnie )

Metin2 - na miesiąc albo i ponad całe wakacje ( zależyy.y.y.y.y )

WoW - To samo

Mówisz MMORPG ? hymm, Chwyć Couter Strike w swoje ręce. Gra Cię popsuje ale wieczory wakacyjne przelecą w oka mgnieniu. ( Mnie cs zepsuł <smutas> )

sygnanu.jpg

Opublikowano

Miecraft - na 2 tygodnie bo się znudzi ( chyba że jesteś jakiś kozak i Cię wciągnie )

Metin2 - na miesiąc albo i ponad całe wakacje ( zależyy.y.y.y.y )

WoW - To samo

Mówisz MMORPG ? hymm, Chwyć Couter Strike w swoje ręce. Gra Cię popsuje ale wieczory wakacyjne przelecą w oka mgnieniu. ( Mnie cs zepsuł <smutas> )

czemu zepsuł? ja tam gram okazyjnie;]

jak chcesz "pograc" nie denerwować się i przeklinać na cheaterów i Pro graczy że cię dedają są pliki w których sam zakladasz serwer deydkowany i grasz z botami ja polecam na taką wolną "strzelanke";]

;]

Opublikowano

O kurwa koleś będzie grał dniami i nocami na kompie w wakacje ... nie lepiej wyjść z kumplami do baru na piwo , imprezki itp ?? Moim zdaniem to jest popierdolone chyba że nie masz żadnych kolegów ale to twoje życie

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Nigdy nie grałem w CS pod kątem : Je**ć dzien, kolegów, jest CS. Wirtualni kumple. Pluje na takie coś. Przyznam się szczerze że na haxów lubiałem wyzywać ale jak kolo był spoko i mnie dedał to miałem zawsze lache xD

Gry nie są po to aby być gorszym tylko lepszym. CS odbiega od tego i ponad połowa dzieci w to grających psuje się. JA tez sie popsułem jednak powoli się naprawiam. Tzn (Repair 20% xD)

Mam nadzieję że znajdziesz coś dla siebie. Ja nie pochwalam grania przez wakacje. Tak na prawdę wakacje są po to aby się zrelaksować a nie zapierdzielać w MEtina dzień i noc, grać w cs;a i być bliski 10 zawałom :D

sygnanu.jpg

Opublikowano

momorpg:

metin2

4story

last chaos (alternatywa 4story)

i chyba to wszystko bo z rpgów po polsku za dużo nic nie ma chyba że chcecie też grać w anglojęzyczne ;]

z momofpsów

to

counter strike source

counter strike 1.6

Warrock

combat arms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...