Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak moge szybko zarobić na tym eq ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was... Niedawno okradli mi postać wgl. teraz nie mam pojęcia jak się odrobić eq mam słabe : Truta +6 sr 25% kd +4, boga +9, maska +9 (41lvl), buty 2k ,naszyjnik 2k, bransa 2k, ebo +9 , lwia +9 nno 10% dt i inne bony, parta +7 kd +4 do pvp i 2 kamienie duchowe :< woj 77-79 skile Aura P wir P reszta m10 i m6 :< Macie jakieś pomysły ? od razu mówię, że grota odpada bo nie daje rady z tym eq tam POLECĄ + lub - jak kto woli za odpowiedzi :<|

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

Oj na takim lvlu to leć na piekielną ziemie na metki morderstwa, kamyki duchowe jak głupie będą lecieć. Ja na 76 lvlu, bez 2x drop. W ciągu 3 h miałem 6 kamyków.

Myśle że to spory wynik. Tak samo możesz Ty. :) Eq, nie masz takie słabe, ^^

Opublikowano

To jest słabe EQ? Niby tak jeśli patrząc to co ja miałem kiedyś, no ale cóż... także mnie okradli, jednak nie odbiegajmy od tematu.

Idź "pracuj" do DT lub leć na metki w Red Lesie lub na Ognistej Ziemi, lecz jeśli nie chce Ci się to możesz zakupić trochę yang na allegro.

Opublikowano

Widze 2 opcje :

1. Robisz sure WP/woja body 35 lv i idziesz na metki m2 lub dolina

2. Swoim wojem idziesz na 7 w DT i wybijasz przez 4-5 h metki morderstwa , kup sobie x2 drop to na 100% 2-4 kamole poleca

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...