Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derion VS Valorian  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie królestwo najlepsze?

• Valorian
      12
    • Derion
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie tematy są bez sensu. Nie ma najlepszego królestwa, każde jest specyficzne i rządzi się innymi prawami...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Według mnie, taka dyskusja nie ma sensu. Każdy ma inny gust, a o nich się nie dyskutuje :P

Każde królestwo ma swoje zalety i wady - np. mi się Valoriańskie zbroje słaaabo podobają, a znów w Derionie miecze 2h :D

I tak gram w Derionie.

Nic.

Opublikowano

Według mnie DErion bo tam ładniejsze moby :P o.O

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Valory to mogą Derom co najwyżej loda zrobić i to za darmo. <_<

Razmess ten temat był ciekawy do póki nie było tego postu

HujeMujeRysuje założę się że nawet grać nie potrafisz tylko chwalisz się królestwem

Pewnie z 1 raz byłeś na wojnie i już derion najlepszy.

Co do krajów wolę Valorian

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Taka dyskusja jest bez sensu, gdyż każdy derionek powie że derion, a każdy valorek że valorian.

Słyszałem że valorki mają łatwiejsze questy, ale mi się wydaje że npc na derach są bliżej siebie i nie trzeba tyle biegać :>

Opublikowano

Taka dyskusja jest bez sensu, gdyż każdy derionek powie że derion, a każdy valorek że valorian.

Słyszałem że valorki mają łatwiejsze questy, ale mi się wydaje że npc na derach są bliżej siebie i nie trzeba tyle biegać :>

W pełni cie popieram

dlatego najlepiej zamknąć ten temat

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Derion jest Na moje oko trudniejszy więc lubię sobie pograć na Derionie.

Ale na Valoriane mam większy poziom ale się tym nie kieruje

1330007971-U359964.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...