Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Boty i pomoce do Metin2

_MeroS_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

StoneColdSteveAustin powiedz mi tako rzecz czy ten hack na zmiane + itemu dodaje ataku ??? bo wczoraj cos zem robil ale poknocilem i wygląd broni mi sie niezmienial jak puldron przestawialem . dlatego moje pytanie czy to dlatego niedziala, czy to zawsze niedziala i to jedynie do zabawy sluzy

Opublikowano

Ty cos poknociles albo zablkowali.Od strony klienta znaczy ze nawet jak bedzie inny wyglad to tylko Ty to bedziesz widzial. W jakis sposob tez da sie zapewne podmienic zwoj armor na jakis najlepszy ale i tak nie da Ci to czegokolwiek poza wygladalem .

Opublikowano

Jestem świeżym użytkownikiem Metin 2 ale PL. Skąd można ściągnąć tą wersje US ? I jakbyście mogli to podajcie jakieś pełne instrukcje jak to zrobić krok po kroku bo w tym jestem strasznym noobem. Z góry THX

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Obecnie jestem czysty... Ale kiedyś grałem "na czitach" :P

GG: 9614036

Opublikowano

poprostu koles cos probowal sobie i wynalazl to dal , mowiac : moze ktos z was dojdzie z tym dalej .

Sic! wie ktos co sie dzieje ? textura mi sie porypaly o.O wczoraj sobie sh wlaczylem normalnie mobki poubijalem 1 lvl up i wylaczylem , dzis wlaczam a tu textury zrabane , wszystko na siebie nawalone : 1208201307gn8.th.jpg

• Dodaj nową pozycję...