Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dostałem bana za wulgaryzmy..

GM podał mi powód na e-mailu, że użyłem słowo na kur** na wołaj ..

ale jak mógł mi dać bana skoro system ocenzurowal to słowo i było *****

jest tak? ze system cenzuruje słowa na k na wołaj? Jeżeli tak to będzie to bardzo pomocne i będę mógł się starać o unbana :)

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

nie tylko na wołaczu tak jest, np. na jebany też ci zakreskuje .

przeklnąłeś i tak, więc nie masz co pisać do teamu o un-bana. za zrzędzenie/spam mogą ci jeszcze wlepić kolejne dni lub perma.

Opublikowano

System ocenzurował to przekleństwo dla innych graczy, ale w logach serwerach wszystko wyszło i dlatego Cię zbanowali.

Myślę, że nie musiałeś zakładać nowego tematu tylko zapytać jakiegoś speca na PW, no ale cóż...

Opublikowano

Nie wiem dlaczego piszesz ten temat, jestem nowy na forum ale jeśli chodzi o Metin2 to trochę wiem... Tak jak kolega wyżej napisał:

W logach serwera widać wszystko, a tak w ogóle po co piszesz o un-bana skoro wiesz że na niego zasłużyłeś?

A jeśli chodzi o to pytanie, to gra cenzuruje słowa a nie system, wystarczy zmienić jeden plik i już nic się nie cenzuruje.

desmonsonabstraction.png

Opublikowano

No oni tak mogą zrobić, ale jeśli napisałeś te brzydkie słowo i ocenzurowało to logi zostały wysłane jako brzydkie słowo a nie gwiazdki.

Opublikowano

Jaki logi, noobek wysłał ss do supportu i było na tym ss'ie widać gwiazdeczki no to ja pier.. mają problem ocenzurowałem to specjalnie dla nich a oni mi bana dawaja .....

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Niewazne po prostu teraz gM chca nie wiem zeby była miła atmosfera na polaku. A i tak nigdy owej nie bedzie. Po prostu czekaj.

ZBIERAM +

Opublikowano

@Marock

Nie wprowadzaj w błąd bo za zrzędzenie nie mogą mu wlepić bana.

Jeśli naprawdę używałeś wulgów to nie masz co się kłócić. Czekaj spokojnie aż ban zejdzie.

238626.jpg]
Opublikowano

ja swego czasu tez dostalem Bana na niby wulgi o obraze stopien "I" ale sie odwolalem i dostalem UB w ten sam dzien co go dostalem :)

mianowicie napisalem slowo Kurva a tego system nie ocenzurowal a ze pisalem na ! to widzieli to pewnie admini :0

ale poszperalem po google i znalazlem ze slowo kurva a nie "kurwa" oznacza po szwedzku zakret :) wiec napisalem ze jestem troche szwedem i sie zapomnialem i napisalem o kurva :D

Zaczeli mi snuc jakies swoje przemyslenia co na ten temat ale wkoncu ja mialem troche racji i odbanowali mnie :)

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Hm... tak jak napisałem wyżej wszystko zapisuję się w logach MakYs. Gracze i on sam widzą gwiazdki, lecz w logach serwera pokazane jest przekleństwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...