Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nietykalność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie ! Po dłuższym rozglądaniu się po mieście natknąłem na dziwną, a zarazem tajemniczą osobę. Napisał do mnie wiadomość czy chce od niego konto, mówił, że kończy zacną grę i idzie rozpoczynać nową przygodę ze swoją ręką ( no bez ściemy ). Podał mi passy, wchodzę na konto, a tam hwang i 2x hwang epick co dziwne nie było żadnej biżuterii, broni kompletnie nic ( chce mnie oszukać ? ), nie mogę zmienić e-mail, jedyne co udało mi się zrobić to zmienić hasło do konta i magazynu gdzie schowałem Hwangi bo handel nimi jest niemożliwy. Postaci mają lvl 100 + więc będzie dobry patent, aby kontynuować tą przygodę. Doradźcie mi co mam zrobić, aby ta tajemnicza osoba mnie nie oszukała :) Konkretne odpowiedzi będą obsypywane ocenami ( +,-) Jeżeli chcecie coś jeszcze wiedzieć piszcie

SERWER DRAGONMT2 !

Opublikowano

jeszcze cie nie oszukała , ale to zapewne zrobi...

Gdy tylko przerzucisz/ zrobisz eq na tej postaci

No właśnie o to mi chodzi, Jest jakaś myśl, aby wykolegować tego typa ? jeżeli nic się nie uda zrobić to może usunę postać ?

Opublikowano

Bądź brutalny;] usuń postaci.

Jeżeli 1234567 (jak ma wiele osób...) nie działa kombinuj z innymi np. 1111111, 0000000, 7777777, 1122334, i ogólnie co Ci do głowy przyjdzie.

Chciał (tak zakładamy) Cię oszukać to mu się odpłać ^^ pięknym za nadobrę czy jak to tam biegło.

Opublikowano

''jeszcze cie nie oszukała , ale to zapewne zrobi...

Gdy tylko przerzucisz/ zrobisz eq na tej postaci '' dokładnie.Wsadzisz broń itp a on zwinie konto.Nic nie wrzucaj!

Zbieram Plusy +

Opublikowano

Wszyscy piszą że oszuka (tak zakładacie) poczekaj kilka dni i zobacz co się stanie z kontem a tym czasem zrób tam biżuterię bo chyba nie problem oraz np nimfe bo sądzę że to też nie wydatek :)

później jak coś się stanie z kontem to wiesz co zrobisz i tyle :)

ZBIERAM PLUSY +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...