Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clubmt2 !

szymekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś moze kiedy wreszcie zostanie włączony ? I czy to prawda ze tylko włosi mogą tam grac? Proszę o odpowiedz . ; d

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

tylko wlosi za oplata 10 euro chyba zaden polak by nie gral w to gowno za 40 zl jak co chwile reset charow wole vip

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano
tylko wlosi za oplata 10 euro chyba zaden polak by nie gral w to gowno za 40 zl jak co chwile reset charow wole vip

A dasz link do jakiegos poradnika do Vip . ???

Opublikowano

tiaaa już działał club jak właczałem pisalo ze zalogowany jestem ale gy mialem klinonc wybierz krolewstwo wyłaczył sie i ???? wyskaikwaly teraz nic nie pisze tylko błąd poczas łączenia

Mam na Sell Konto Wojownika 70lvl Mental z Koniem Bojowym Żywym :) Postać bez eq all skile na 17 weszły czyli juz 4skile na m(tąpniencie,silne,walniencie i Duchowe 1 Ku do m3 :) reszta m1 PISAĆ PW na forum(Newlongju2)
Opublikowano

Mi sie wydaje ze cos teraz z nim robia chyba usuwaja bugi ale powinien wkoncu wystartowac

xD xP x) x] x> x^^

(-(-(-(-_-)-)-)-) ^^

• 1 rok później...
  • Dodaj nową pozycję...