Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot Crack 1.22.

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znaczy się że dziś ta ^^ to dobrze. A nie wiesz dokładnie pod jaką v.? Bo autologin to fajna sprawa xD

Opublikowano

tak i nie wiem co z Tym zrobic bo nie da sie wpogole grac nieraz mam tak ze zaraz po zalogowaniu sie odpla mi clientless... prosze o pomoc

Opublikowano

jesli ci sie tak szybko robi to wylacz odrazu po zalogowaniu hardmoda to tak czesto ci sie nie bedzie robilo ale to nie zmienia faktu ze sam robi killclient

Opublikowano

ja nie mam tego problemu, btw. jest już ten nowy crack?

@down

na pewno nie przez srokinga i bez formata nie zmieniaj passow, bo bedzie po acc

Opublikowano
jesli ci sie tak szybko robi to wylacz odrazu po zalogowaniu hardmoda to tak czesto ci sie nie bedzie robilo ale to nie zmienia faktu ze sam robi killclient

aha Thx a nie wiesz co zrobic z tym botserver terminated zrobilem wszystko jak jest opisanie wiem ze najnowszy server.exe pomaga ale nie moge jego znalesc... a ze srokinaga rezygnuje bo wczoraj Brudas Turek wbil mi na acc na szczescie powiedzial ze jest hackerem i nie okradl mnie tylko sie logowal

Opublikowano

nowa wersja server.exe jest już w tym pliku

@DOWN

?? musicie pisać trochę jaśniej bo teraz coś tak mi się wolno myśli i nie ogarniam nie których rzeczy :D

Sig.png

Opublikowano

ja natomiast mam taki problem ze ... robie wszystko tak jak nalezy , wklejam no dc clienta ( link w temacie ) i po przepisaniu tokena nie dostaje dc ale nie moge drugi raz przepisac bo sie nie pokazuje... jakies rady :>

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

Witam mam problem a wiec gdy odpalam server.exe wyskakuje mi "Component "MSWINSCK.OCX" or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid." prosze o pomoc z gory thx.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Wiesz jak jest, stron nie jest dużo więc wypadało by przeczytać

musisz zainstalować libraryfiles

http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe

@edit

sry za 2 posty, niechcący. Jbc to usuńcie ^^

@2edit

thx

Opublikowano

@Lakus otóż pasy mają po 10 liter xD więc nieweim oco dalej kaman

@EDIT jak włączyłem server.exe bo teraz zapomniałem to jak sie włącza i pisze na niebiesko SBOT to pisze jaki błąd i niewiem jaki bo ten napis zakrywa treść błedu i pisze tylko OK więc klikam OK i wysiatle sie bląd "Error - Login error (1)"

więc oco biega o.O @@ na dodatek jak wpisałem inne byle jakie pasy to wyświetla mi sie " Login faieled (Code 1)!"

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Masz libraryfiles? To jest konieczne do prawidłowego działania server.exe... ludzie czy wy wogóle nie czytacie?

Opublikowano

mam zainstalowałem przed chwila ale dalej ten sam błąd >.>

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Jeżeli taka informacja nie została tutaj zamieszczona to nie ma. Z resztą nie ma takiego czegoś że jest bez bugów, wszystko ma bugi. Nawet mała metalowa kulka. Ba nawet człowiek. Jutro będzie v. 1.23 jak podaje weeman lecz coś dzieje się z jego forum. No w każdym razie 1.23 będzie miała zdecydowanie mniej bugów, przynajmniej tego oczekujemy...

Opublikowano
ooo 1.23? biggrin.gif To git majonze;P

Uzywam Cracka.. ale jak bedzie autologin to serwery będą padać więc bedzie to kupa.. nie gra... Serwery przeciązone i co chwila DC.. nieiwem czy będzie Taki "Git Majonez"

1415qmo.jpg
Opublikowano

SmoG znasz link do forum WeeMan'a ?

Jeśli tak to mógłbyś podać.. ?

Edit: GG mi nie działa.. ;/

1415qmo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...