Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]k bot

lordprezii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U was tez tak czasem jest ze czasem pisze ze "Server licencji jest aktualizowany ..." próbujesz parę razy i działa a potem jak padniesz i znowu się włancza to znowu tak pisze ?

PS.Mam licencje o.O O.o :angry:

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano

Serwer licencji jest aktualizowany, tak już jest co jakiś czas. Nic temu nie zaradzisz. Czekaj cierpliwie, nic nie da się zrobić :) Ostatnio wyszedł IBot 3.00, więc być może na dniach powstanie też KBot 5.00, dlatego te aktualizacje.

Opublikowano

Cimkow to ty prawdziwy z darkorbit ;p a tak wogle to jest jeszcze tak ze jak juz licencja wejdzie to na mapie nie ma nic portali i trzeba wylanczac kbota.

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano (edytowane)

Cimkow to ty prawdziwy z darkorbit ;p a tak wogle to jest jeszcze tak ze jak juz licencja wejdzie to na mapie nie ma nic portali i trzeba wylanczac kbota.

tak to ja ten prawdziwy z pl1 i pl2 ;)

no właśnie ja wyłańczam i dalej nie ma portali i zamiast nazwy tylko id :(

na końcie jak wchodzę w mapkę to mi wyskakuje info o zerwanym połończeniu :(

Edytowane przez Cimkow15
Opublikowano

Czyli się nie zalogujesz. Musisz spróbować za jakieś 30-40 minut. Tak wygląda okno gry gdy się użyje np. kicka z wrót. Po zalogowaniu od razu połączenie zerwane.

Nie masz co próbować się logować. Na spokojnie, idź na spacer czy coś. Jak wrócisz za kilkadziesiąt minut powinno być wszystko dobrze.

Opublikowano

a mi wszystko nadal stoi :/

Czyli się nie zalogujesz. Musisz spróbować za jakieś 30-40 minut. Tak wygląda okno gry gdy się użyje np. kicka z wrót. Po zalogowaniu od razu połączenie zerwane.

Nie masz co próbować się logować. Na spokojnie, idź na spacer czy coś. Jak wrócisz za kilkadziesiąt minut powinno być wszystko dobrze.

hehe dzięki za rade ale na spacerek nie pójdę bo u mnie pada :)

Opublikowano

Miałem też tak parę razy. Czasem działało po 10 minutach, a czasem (raz się tak trafiło) dopiero po ponad godzinie zalogowało na mapę. Ani normalnie, ani botem nie dało rady zalogować.

Ja mam teraz inny problem z KBotem, licencja też ponad 4000 dni jeszcze :)

Gdy się loguję to normalnie wybieram serwer z listy, jednak po chwili pokazuje "Get user info : Error" :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...