Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przed chwila ktos wlamal sie na konto i chyba zmienil haslo bo nie moge sie zalogowac:/ na emailu nie ma zadnych wiadomosci ani o zmianie hasla ani emaila a gdy biore przypomnij haslo to jest ze ten email wyglada na nieprawidlowy. czy jest jakis sposob na odzyskanie konta?

wiem ze nie ten dzial ale moze jeszcze sie cos da zrobic

Opublikowano

Zobacz czy nie miałeś włączonego CapsLocka i wpisz hasło jeszcze raz. Jak nie to przypomnij hasło przez odpowiedni formularz.

reflinki

Opublikowano

Zobacz na e-mailu w folderze SPAM. Lub przypomnij hasło/email jeśli nie zadziała ...Good bye apetite ;/

Co Cię chłopaku nie zabije, to Cię wzmocni !

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -

Opublikowano

Mialem wszystko dobrze wpisane a w trakcie gry na czacie bylo: ktos zalogowal sie na twoje konto. zostaniesz wylogowany

Probowalem przypomniec haslo ale email jest nieprawidlowy a na stary nie przyszla zadna wiadomosc o zmianie maila

Nic nie ma na poczcie:/ zastanawiam sie jak mozna zmienic email bez zadnej informacji na poprzednim

Opublikowano

@UP

Po koncie... mialem podobnie ^^ ile mi juz kont okradli, ile sposobow widzialem to nie do pojecia jest...

Niby na e mailu nic nie ma... a powinno byc ^.-

po kocie... mozesz sie pozegnac

Opublikowano

Mysle ze to przez tego ,,darmowego" easymetina ktorego pobralem z forum 2 dni temu (juz jest chyba w koszu) Nikomu nie dawalem passow ale dziwi mnie to ze innych kont mi nikt nie ojebal a je tez odpalalem przez tego easymetina z forum. Napisalem do teamu ciekawe co odpisza. Wkurwilo mnie to ze w nocy mi eq zajebal a dopiero niedawno konto zajebal. Ale gdy zmienilem haslo to wpisalem je tylko w kamermodzie i zapisalem a tego easymetina usunalem wczesniej...

Opublikowano

wchodziłeś na jakieś strony z darmowymi smoczymi monetami? to nic innego jak strona do kradzieży za pomocą keyloggerów.

może wbił ci się na email i skasował info o zmianie. dla hackerów nie ma rzeczy niemożliwych .

idź na policję, chyba, że chciałeś we właśnie nielegalny sposób dostać darmowe SM. wtedy mogą Cię jeszcze zjebać za oszustwo.

Opublikowano (edytowane)

Chuj z nimi. Wypierdalam calego metina z kompa i przestaje grac

Mozna zamknac.

Edytowane przez 19kacap55
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...