Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!owned

borad993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!Owned to dziecko neo cwel rychany w dupe daje warny za nic jebana szmata chuj jebany kto sie przylacza pisac juz moge dostac bana na tym forum bo jak tu jest taki @!Owned to mnie chuj strzela noob niech wypierdala do przedszkola a nie tu zatruwa forum.

pozdrawiam ;D

Opublikowano

ja napisalem sobie temat ze kto mi pomoze na jakims privie zagrac itd dam mu pliki serverowe a on mi usunol temat to drugi raz napsialem go i znowu usunol to forum jest fajne ale jak tu dostac pomoz skoro ten !Owned usuwa tematy lol.....

Opublikowano

ja do niego nic nie mam ale kamilos jest ze tak powiem ***** noobem a ten borad to juz nie wspomnie i zainstaluj sobie firefoxa bo cos sporo bledow robisz

report

Opublikowano

@borad

- spam

- double

40% i puacz. Jakbyś się poprawił to byś nie dostawał. Teraz za późno. Popatrz na takiego Bambosa czy Kaspie. Znają regulamin, dorośli do forum. Warny? Teraz się utrzymują max 20%..

@kamils

Jak jesteś takim idiotą, który nie rozumie, że trzeba dodawać scana to się nie dziw.

@dordo

A ja cie loFciam :*

@Oblivion

Jak ktoś jest miły czy coś to odwzajemniam ^^.

@pablo

Bardzo dobrze. Można mnie nie lubieć, ale te topici i wyzywanie nic wam nie daje

@Bambos

No właśnie.. co? ja tu sam jestem moderatorem?

Ogólnie : Kocham was bardzo za te topici :**

btw. Jak się nie podoba to zróbcie swoje pr0 forum ***.***.pl może uzbieracie z 15 userów..

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...